PePe. Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Mnie też się wczoraj udało p.s. sorry za jakość zdjęcia i kawałek przyklejonego piachu do ryby, ale warunki były spartańskie 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 piękne Zedy poławiacie a nade mną jakieś fatum wisi w tym sezonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 c1eśla, Łukasze chyba w tym sezonie tak mają :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki wszystkim za gratulacje:) Tutaj obiecany filmik: nie no Jarosław, piękny sandacz, gratulacje jeszcze raz, co jak co ale Tobie się należało Jarek,moje wielkie i szczere gratulacje !!!Przepiękny sandacz. Słyszałem ile mierzył :-)Slavo @ziom7, @SlavobeerDzięki! a Wy byliście? Tam, czy w innym miejscu? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sol321 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękne sandały panowie. Dziękuje za motywacje ! dzięki wam udało się dzisiaj coś fajnego trafić Ryba 90+ Troszkę się ubrudziła, ale warunki ciężkie...Co dziwne, brakował mu spory kawałek płetwy grzbietowej, wyglądało to jakby miał niewykształconą, bo nie było żadnych pozostałości po niej... Filmik z wypuszczania, miałem nie dodawać bo bredzę jak pijany, ale co tam 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Świetny fisz! Gratuluję \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No no koledzy gratuluje!@Sol...3...2...1...sandacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękny. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 "Chociaż jestem duży zawodnik to ta ryba mnie przerasta" Gratulacje za zedki Panowie. U mnie wczoraj 79 i 62cm w centrum Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No mówiłem, że bredze proszę o wyrozumiałość Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Piękny kaban! Gratki i oczywiscie szacun za C&R! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Piękny Smok Mateo !!! Gratulacje D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) ... Co dziwne, brakował mu spory kawałek płetwy grzbietowej, wyglądało to jakby miał niewykształconą, bo nie było żadnych pozostałości po niej... ... Może w rodzinie tego Smoka była jakaś lekka patologia- bass z sandaczem ten teges i tak odziedziczył... Gratulacje i szacunek! Edytowane 13 Listopada 2014 przez Arek X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 @ziom7, @SlavobeerDzięki! a Wy byliście? Tam, czy w innym miejscu? Jaro, my nie jeździmy w miejscówki kolegów - przecież Ci mówiłem, województwa też nie opuszczamy byliśmy na swoich rewirach, ale za boleniem - jednak to silniejsze jest dla mnie jeszcze za ciepłe noce sąSol321 - gratuluję również kozackiej ryby i zachowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Sol321 - „nie byłeś pała i wypusciłeś pięknego sandała" czapa z głowy i do ziemi pokłony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Panowie gratulacje, piekne smoki łowicie W końcu i ja mogę coś wkleić. Co prawda do metra mu daleko (równe 80 cm) ale cieszy podwójnie bo to nowa życiówka. Małymi kroczkami posuwam się do przodu. Zassał zielonego Grubstera + 15 gram, PP 10 Lb, wyplutego Avidem AVS76MLXF w głąb jednej ze ślaskich zaporówek. Co do fotki: musiałem dokonać małej modyfikacji bo wyszedłem na niej jakbym był po tygodniowym maratonie alkoholowym, także wybaczccie Najważniejsze jest to, że po krótkiej sesji ryba wróciła do wody i mam nadzieje, że pływa tam dalej. Pozdrawiam,dawca. Edytowane 13 Listopada 2014 przez dawcaR6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) "Chociaż jestem duży zawodnik to ta ryba mnie przerasta" Gratulacje za zedki Panowie. U mnie wczoraj 79 i 62cm w centrum Krakowa. ...niezła prowokacja, spodziewajmy się tłumów w centrum wieczorami ale gratuluję rybek Edytowane 13 Listopada 2014 przez Licus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Adaś i jego zed 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari89 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ależ pięknie wygląda zed którego zdjęcie wstawiłeś Przemek.Pięknie ubarwiony na kocmołucha. O rozmiarach już nie wspominając. Kiedyś ja wam jeszcze pokażę takiego, oby tylko do jb jeszcze istniał do czasu kiedy go złowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek01 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Przemysław czas na metrówke Gratuluje piekna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek01 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Panowie gratulacje, piekne smoki łowicie W końcu i ja mogę coś wkleić. Co prawda do metra mu daleko (równe 80 cm) ale cieszy podwójnie bo to nowa życiówka. Małymi kroczkami posuwam się do przodu. Zassał zielonego Grubstera + 15 gram, PP 10 Lb, wyplutego Avidem AVS76MLXF w głąb jednej ze ślaskich zaporówek. Co do fotki: musiałem dokonać małej modyfikacji bo wyszedłem na niej jakbym był po tygodniowym maratonie alkoholowym, także wybaczccie Najważniejsze jest to, że po krótkiej sesji ryba wróciła do wody i mam nadzieje, że pływa tam dalej. sandacz1.JPG Pozdrawiam,dawca.Piękana ryba a uśmiech bezcenny Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wujek Opublikowano 14 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ryba złowiona na wspólnej wyprawie z Danielem ( hlehle). Moje PB pobite o 2cm, ktoś mi w zesżłym roku życzył 90 i spełniło się, nie wiedziałem że tak szybko to się stanie bo duży sandacz to niestety ginący gatunek. 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Toś przydziobał zeda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wow, piękny "otyły" bandzior. Gratuluje i życzę 100tki w takim razie!!! Dziękuję za motywację na jutrzejszy dzień PozdrawiamFH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Fantastyczna ryba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi