disel Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mój nowy BP z Wisły. Całe 96 centów Pozdrawiam 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Beauty. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 pikna rybka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 wujek - chyba najlepsze zdjęcie ,,zeda,, jakie widziałem, - kapitalna ta pierwsza fotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 wujek - chyba najlepsze zdjęcie ,,zeda,, jakie widziałem, - kapitalna ta pierwsza fotka Dziękuję Aczkolwiek ryba była w świetnej kondycji, więc musiała dobrze wyjść na zdjęciu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gratki za wszystkie sandaczem, z niecierpliwością czekam na 100 plus, czego wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 wujek - chyba najlepsze zdjęcie ,,zeda,, jakie widziałem, - kapitalna ta pierwsza fotkaA co by było, jakby to szanowna małżonka tą zdobycz prezentowała... @wujek, kawał zeda! Gratulacje i kolejnego na nowe PB! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 @wujek Gratulacje!!pięknie zapozował do zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wielkie graty dla @wujka ! Cudowny , zdrowy , wypasiony i pięknie zaprezentowany ryb . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 kurde... szacun koledzy i gratki dla Wszystkich, bo sztuki 90+ łowicie godne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 @disel piekny wislany sandacz, @hlehle piekna fote zrobiles wujkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 @disel piekny wislany sandacz, @hlehle piekna fote zrobiles wujkowi i Jeszcze @ wujek pięknego sandacza złowiłeś ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Kurde , ale piękne te sandacze . Gratulacje dla łowców i no cóż , nowych rekordów życzę czyli przekroczenia 100-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 @wujek: na pewno dobrze go zmierzyliście? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 @wujek: na pewno dobrze go zmierzyliście? ;-)Na pewno, ale wiem co masz na myśli . Ryba była w świetnej kondycji, a masa robi swoje, choć myślę że gdybym napisał że ma 100 to wiele osób by to spokojnie łyknęło, ale po co. Nie zamierzam jak niektórzy pisać na ile wygląda (choć czesto nawet nie wygąda) tylko ile miał. Był mierzony nie po łuku, ale po linii prostej jak powinno być i miał równe 90. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Na pewno, ale wiem co masz na myśli . Ryba była w świetnej kondycji, a masa robi swoje, choć myślę że gdybym napisał że ma 100 to wiele osób by to spokojnie łyknęło, ale po co. Nie zamierzam jak niektórzy pisać na ile wygląda (choć czesto nawet nie wygąda) tylko ile miał. Był mierzony nie po łuku, ale po linii prostej jak powinno być i miał równe 90.Magia fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Magia fotografii Prawidłowo sfotografowana ryba, a magia to dwie różne sprawy. Żeby zrobić dobre zdjęcie trzeba mieć o tym trochę pojęcia, a nie wycelować obiektyw i nacisnąć migawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Duża ryba obroni się sama. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Prawidłowo sfotografowana ryba, a magia to dwie różne sprawy. Żeby zrobić dobre zdjęcie trzeba mieć o tym trochę pojęcia, a nie wycelować obiektyw i nacisnąć migawkę.Prawdę mówiąc wolę zdjęcia realistyczne tj. ukazujące faktyczny rozmiary i kolory obiektu. To, że ryba wyszła fajnie nie ulega wątpliwości ale że, wygląda na dwa razy większa niż w rzeczywistości już nie koniecznie. Ale to tylko moja subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wujek piękny Zed - gratuluję. Na gumaka z opadu czy trollingowy? Złowiony chyba jakiś czas temu, co? Bo drzewa jeszcze dobrze zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wujek piękny Zed - gratuluję. Na gumaka z opadu czy trollingowy? Złowiony chyba jakiś czas temu, co? Bo drzewa jeszcze dobrze zielone No, lato chiba bo okulary przeciwsłoneczne ma na nosie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Wujek zawsze powtarza ze nie wstawia zdjec wszytskich ryb, tylko najwieksze danego gatunku pod koniec sezonu , stad pewnie zielone drzewa.Sandacz wielki, zdjecie bajeczne, nie wazne ile am ryba i jak wyglada, wazne by ja ladnie zaprezentowac, to nie sa zawody.Pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Panowie, zamiast wieczne marudzić i kontestować, jak nie zdjęcia, to rozmiary, jak nie rozmiary, to tło, itd. może byście się zapytali łowców tych kapitalnych drapieżników, tj. kolegi @wujek i kolegi @diesel o warunki połowu, porę dnia, uciąg, rodzaj dna, przynętę, jeśli guma o jej obciążenie i wielkość, sposób prowadzenia, sprzęt, zwłaszcza grubość linki, czy z przyponem stalowym lub FC czy bez, itd.Mnie na przykład to bardzo interesuje i chętnie się dowiem czegoś o zwyczajach takich pięknych ryb i będę łowcom wdzięczny za odpowiedź.PozdrawiamArek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Panowie, zamiast wieczne marudzić i kontestować, jak nie zdjęcia, to rozmiary, jak nie rozmiary, to tło, itd. może byście się zapytali łowców tych kapitalnych drapieżników, tj. kolegi @wujek i kolegi @diesel o warunki połowu, porę dnia, uciąg, rodzaj dna, przynętę, jeśli guma o jej obciążenie i wielkość, sposób prowadzenia, sprzęt, zwłaszcza grubość linki, czy z przyponem stalowym lub FC czy bez, itd.Mnie na przykład to bardzo interesuje i chętnie się dowiem czegoś o zwyczajach takich pięknych ryb i będę łowcom wdzięczny za odpowiedź.PozdrawiamArekCi najlepsiejsi wyczytowuja takie informacje ze zdjęcia. Bez pytań. F(l)achowcy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Janek,diesel,piekne zedy.Daniel ,super foty wyszły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi