Sinopapużasty Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Piękne smoczyska Panowie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 A no piękne Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kolego piękny połów. Gratulację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 gratulacje okazów i oczywiście cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pepa73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Gratki Cieśla. Ja coś się nie mogę wstrzelić w godziny żerowania na zimowisku... cały czas próbuję o różnych porach - wydry co chwile kursują, ale sandacze póki co bez odbioru Edytowane 11 Grudnia 2014 przez andego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak wyglądają owocne połowy. Gratulacje za wytrwałość ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gratulacje Łukasz Nie poddałeś się i w końcu rozwiązałeś worek z Zedami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Wczorajszy wyjazd zaowocował u mnie jednym puknięciem ale na szczęście konkretnym także jestem zadowolony. Rybka w dobrej formie także nie ma na co narzekać. Niestety już sezon dobiega powoli końca ale ma to swoje wady i zalety ;-). Przynęta cały czas bez zmian…na "Miernika" No i miejmy nadzieje, że jeszcze przyjdzie mi się z nim kiedyś spotkać ! 3m się ! Pozdrawiam ! Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Bobex 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ale wściekły był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Bobex, Cieśla piękne smoki. Moje Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 dzięki za Gratki wytrwałość i wiara w miejscówkę trzeba ją mieć bez tego sami siebie oszukujemy jak to kolega @japa mówi :jak się w nosie dłubie to się i kozę znajdzie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) po wielu wyjazdach na zero , opaska uśmiechnęła się w końcu do mnie przed 21 piękny strzał na mojego starego wobka , tnę z minimalnym opóźnieniem i jest przyjemny pulsujący ciężar nawet powalczył - pierwszy wymiarowy Sandacz tego Sezonu zaliczony po jakiś 15 minutach z tego samego miejsca wyjmuję takiego pod wymiar potem zmiana miejscówki nie przynosi rezultatu ( w tym roku normalka ) ale o 3 , 30 minut przed powrotem do domu coś mnie podkusiło żeby wrócić do miejsca gdzie wyjąłem wcześniej 2 rybki około 10 rzutów moim wobkiem nie daje rezultatu , więc zakładam tego co dał fajnego Zeda wcześniej , pierwszy rzut - mocne uderzenie , SIEDZI !!! strasznie kopcił jak na grudniowego bliźniak Zeda złowionego 5 godz wczśniej 69 cm , to nie przypadek , kolega również wyjął tej nocy identycznego Sandacza taki rocznik się ruszył Cóż z tego jak zjedzone, jak z resztą 90 procent pozostałych. No cóż, może wyrosną po deszczu. gratki, papki Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cóż z tego jak zjedzone, jak z resztą 90 procent pozostałych. No cóż, może wyrosną po deszczu. gratki, papki Grubo.Te byki z poprzedniego sezonu też nie wróciły do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cóż z tego jak zjedzone, jak z resztą 90 procent pozostałych. No cóż, może wyrosną po deszczu. gratki, papki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ..jeden z naszych, wczorajszych Odrzańskich zedzików...Orkan nie taki straszny ...Pozdro.. P.S Na fotce @szycha81 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Coś pięknego, kawał rybska, fotka ma też fajny jesienno-zimowy klimat, gratuluję :-) Edytowane 12 Grudnia 2014 przez wojto-ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cóż z tego jak zjedzone, jak z resztą 90 procent pozostałych. No cóż, może wyrosną po deszczu. gratki, papkiTo nie jest odosobniony przypadek. Wydaje mi się, że każdy łowca, który chce pochwalić się swoją zdobyczą powinien wkleić dwa zdjęcia, prezentacja i wypuszczanie, co raczej nie stanowi problemu. Powinno to być zapisane w regulaminie zamieszczania zdjęć. Jerkbait.pl jest przecież największym propagatorem C&R i zarazem największym portalem wędkarskim w Polsce. Dobrze byłoby gdyby dla młodych ludzi ( i nie tylko ) widok wypuszczanej ryby był czymś naturalnym. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Moje gratki dla łowiących , ja raczej Odry w tym roku nie odwiedzę.Jeśli chodzi o wypuszczanie to sam nie wiem, czy nie gorsi są starzy wyjadacze od młodych adeptów.Sandacze mają na prawdę ciężko , łowię spinem nad Odrą od 90r i widok wypuszczanej ryby nadal jest nie częsty.Nawet nie miarowe trzebią a co dopiero ryby godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To nie jest odosobniony przypadek. Wydaje mi się, że każdy łowca, który chce pochwalić się swoją zdobyczą powinien wkleić dwa zdjęcia, prezentacja i wypuszczanie, co raczej nie stanowi problemu. Powinno to być zapisane w regulaminie zamieszczania zdjęć. Jerkbait.pl jest przecież największym propagatorem C&R i zarazem największym portalem wędkarskim w Polsce. Dobrze byłoby gdyby dla młodych ludzi ( i nie tylko ) widok wypuszczanej ryby był czymś naturalnym. Tylko, że samo zdjęcie i tak nic nie da, bo przecież można najpierw sandała ubić a potem przyrżnąć pajaca i z pięknym uśmiechem na twarzy zanurzyć pół rybki pod wodą, ręka za ogon i wypowiedziane ( czyt. napisane ) słowa - "do następnego". Nie popadajmy w paranoje. Każdy ma swoje sumienie i jeżeli kogoś jara wstawianie martwych ryb, to zwyczajnie jego problem, a jak potem będzie łowił coraz mniej, to może kiedyś zrozumie, że przyłożył do tego swoją łapę - no i karta musi się zwrócić 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Tylko, że samo zdjęcie i tak nic nie da, bo przecież można najpierw sandała ubić a potem przyrżnąć pajaca i z pięknym uśmiechem na twarzy zanurzyć pół rybki pod wodą, ręka za ogon i wypowiedziane ( czyt. napisane ) słowa - "do następnego". Proponuję zapoznać się z podstawowymi zasadami forum. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez milupa 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jaką paranoję?Oczywiście, że można by rybę ubić, wypuścić ( chyba w tym przypadku wyrzucić ) aby za chwilę ją łapać podbierakiem lub za nią nurkować tylko taka osoba musiałaby mieć monstrualne kompleksy lub najmniejszy rozmiar azjatycki żeby jeszcze wklejać takie zdjęcia. Mnie chodzi o coś zupełnie innego. Zdjęcie wypuszczanej ryby po prostu DZIAŁA. Zdecydowanie bardziej wolę oglądać zdjęcia np. kolegi @Irasa, który bardzo często pokazuje, że jego ryby wracają do wody lub rybę niekoniecznie okazałą, machającą płetwą na pożegnanie niż mega okaz w panierce czy w trawie, a najważniejszą kwestią jest chyba pokazanie tym co jeszcze nie potrafią, że jednak można bo uwierz mi, że dużo ludzi nawet nie wie, że ryby też się wypuszcza. Każdy ma swoje sumienie i jeżeli kogoś jara wstawianie martwych ryb, to zwyczajnie jego problem, a jak potem będzie łowił coraz mniej, to może kiedyś zrozumie, że przyłożył do tego swoją łapę - no i karta musi się zwrócić Ten kto ryby zabija, nie ma ich względem sumienia, to chyba logiczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 15 wyjazdów od października, nie licząc sumków i małych sandaczyków tylko jeden średniak 68 cm. Jednym słowem masakra ;(. Pomału zaczynam brnąć w przekonanie, iż sandacz powinien się znaleźć na liście gatunków zagrożonych wyginięciem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Cóż z tego jak zjedzone, jak z resztą 90 procent pozostałych. No cóż, może wyrosną po deszczu. gratki, papkiPrzyjmuję że rózgaś pisząc cytowane, wie co pisze(chodzi mi o ten konkretny przypadek).Nie moja rola mówić władzy jak powinno być,ale za udowodnione wstawienie zabitej ryby tutaj powinien być ban,bez żadnych ostrzeżeń.Bo wstyd i obciach to już jest.Była już sytuacja w wątku szczupakowym podobna,kto czytał ten wie.Łowca bereciarz nabrał wody w usta,ciekawe czy teraz będzie tak samo.Swoja drogą trzeba mieć chyba jakieś kompleksy żeby pokazywać tu zabite ryby.Szkoda że tak jest. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez drag 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Musimy poczekać aż kolega c1eśla się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi