Skocz do zawartości

SANDACZE 2014

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Orkan Aleksandra to przy tej pogodzie pikuś :)

Zedzio połakomił się na Predatora w opadzie :D 

2gtnrc3.jpg

Jezu chłopaki... te sandacze to rosną pod tym drzewem czy co ?! :huh: :lol: :D :D

Tak na poważnie to wielkie gratulacje za wytrwałość i za ryby! :) ;)

Edytowane przez mako150

Pogratulować wytrwałości. Ja w niedzielę zajechałem nad wodę, stanąłem na skarpie, przez chwilę potrzymałem czapkę, co by mi jej nie zwiało i zawinąłem się nad żwirownię.

A co do zmian w Krakowie to sandałek dostał nie tylko górny wymiar, ale dolny podniesiony do 60 i 1 szt/dobę :)

Edytowane przez tadekb
  • Like 7

Pogratulować wytrwałości. Ja w niedzielę zajechałem nad wodę, stanołem na skarpie, przez chwilę potrzymałem czapkę, co by mi jej nie zwiało i zawinołem się nad żwirownię.

A co do zmian w Krakowie to sandałek dostał nie tylko górny wymiar, ale dolny podniesiony do 60 i 1 szt/dobę :)

Dla rybaków i kłusowników tez? Fajnie, że coś się zmienia, ale coś czuję, że należałoby zacząć od ochrony wód przed masowymi grabieżcami.

Nic ci się na czerwono nie podkreśla, jak piszesz posty?

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Dla rybaków i kłusowników tez? Fajnie, że coś się zmienia, ale coś czuję, że należałoby zacząć od ochrony wód przed masowymi grabieżcami.

Nic ci się na czerwono nie podkreśla, jak piszesz posty?

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Tu nie Olsztyn. Tu nie ma rybaków. Dla kłusowników? Po co to pytanie? Podobno nie ma głupich pytań, ale to po prostu jest głupie. Co chcesz przez to powiedzieć? Może lepiej żeby te ryby wędkarz wziął? Jemu się należy. Całe zło to przecież rybacy i kłusole. Wędkarze święci? Ja tam się cieszę, że kilka ryb więcej w wodzie zostanie. Ciśnięcie na to, żeby kontrole były częstsze i skuteczniejsze to inny temat.

Smacznego karpia, czy tam sandacza, jak kto woli.

P.S.Literówkę poprawiłem. Tak się składa, że jak piszę posta to mi podkreśla na czerwono wszystko. Taki już u mnie w pracy internet, a nie inny i język domyślny ustawiony inny niż zwykle itp.

• Like 1

Chciałem powiedzieć, że wody trzeba ochronić również przed rybakami i kłusownikami - a niespecjalnie widzę jakieś spektakularne działania w tym kierunku.

Chciałem powiedzieć to co powiedziałem, że dobrze się dzieje, że są jakiekolwiek kroki podjęte w tym kierunku, żeby chronić przed mięsiarzami, którzy wodę czyszczą za pomocą wędki.

Nie doszukuj się  :)

Również wszystkiego dobrego  :D

A ja dzisiaj miałem piękne spóźnione Dzieciątko :) Ok godz. 10:30 wybrałem się dla zdrowotności po wczorajszym wieczorze zobaczyć co słychać nad wodą. O 10:45 byłem bardzo szczęśliwy, bo poczułem delikatne puknięcie na końcu zestawu. Po chwili zabawy ku mojemu wielkiemu już szczęściu na brzegu wylądował pięknie ubarwiony sandaczyk 72 cm. Po krótkiej sesji wrócił do wody. Lepszego Pierwszego dnia Świąt i końca sezonu nie mogłem sobie wymarzyć :)

post-56750-0-47514900-1419536738_thumb.jpg

• Like 7