CLAUDIO Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie wiem ilu jest wedkarzy w PL a ilu tutaj i ile wody , ale napewno nie wchodza same do podbieraka albo na haczyk. Moze i jest wiecej wody albo mniej wedkarzy ,ale !!!! jest od HU..A rumunow i oni robia swoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Różnice w rybostanie są oczywiste... W mentalności również i coraz bardziej niestety...Notabene nie widziałem i nie czytałem żadnego postu kolegów łowiących poza najjaśniejszą w których robili by oni z siebie mistrzów a z pozostałych wędkarzy nieudaczników czym niestety pachnie w drugą stronę...Dlatego myślę sobie,- skupmy się może na tym co nas łączy czyli na łowieniu ryb co przekłada się w tym wątku w sposób bardzo prosty,- sandacz to sandacz bez względu na pochodzenie, kolor podniebienia i ilość pasków... Edytowane 1 Listopada 2014 przez Rheinangler 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Taaaaaa...A jeszcze, wcale nie tak znowuż dawno, na "zestawik" np. 2 x 70+ i 80+, mówiło się po prostu "dwa i jeden większy"...A jak brały takie 50-60, to się galopem uciekało z łowiska bo "gluty biorą"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Notabene nie widziałem i nie czytałem żadnego postu kolegów łowiących poza najjaśniejszą w których robili by oni z siebie mistrzów a z pozostałych wędkarzy nieudaczników czym niestety pachnie w drugą stronę...Ty tak naprawdę? Jeśli tak to współczuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Taaaaaa...A jeszcze, wcale nie tak znowuż dawno, na "zestawik" np. 2 x 70+ i 80+, mówiło się po prostu "dwa i jeden większy"...A jak brały takie 50-60, to się galopem uciekało z łowiska bo "gluty biorą"... To już powoli zaczyna być jednak "dawno" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak ktoś powiedział "to się nie wrati" panowie najlepszy czas na sandacze z opadu, ryb tu niema czyli cos w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak ktoś powiedział "to się nie wrati" panowie najlepszy czas na sandacze z opadu, ryb tu niema czyli cos w tym jest. Coś tam się prędzej czy później pojawi. Pozostałe kilka sandaczy z wielu kilometrów spłynie się na zimowiska i zostaną wydłubane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Trzeba wierzyć , że te kilka sandaczy zostanie jednak wypuszczonych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Trzeba wierzyć , że te kilka sandaczy zostanie jednak wypuszczonychZazdroszczę koledze optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam kolegów , którzy tak na mnie mówią "optymista" i patrzą z politowaniem jak wszystkie ryby wypuszczam . Mówią , że kto inny i tak je złapie , a ja robię swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Ze względu na walory kulinarne sandacz ma prz.... Edytowane 4 Listopada 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ze względu na walory kulinarne sandacz ma prz....Ale człowiek nie bydle i powinien potrafić nad sobą panować... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dziś nad wodą rozmowa z miejscowym .Powiedział mi tak ,sandacze są cwane w dzień niechętnie już biorą tam gdzie duża presja , wolą wieczór lub noc na żerowanie.Nastaje moda pływania po Wiśle nocą , między tamami i wyławianie tego co się jeszcze uchowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nocne pływanie po Wiśle wystawia żony sandaczowcow innym drapiezcom.W ten sposób niektórzy na własne życzenie przestają byc na szczycie łańcucha pokarmowego. Eh, pazernosc 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nocne pływanie po Wiśle wystawia żony sandaczowcow innym drapiezcom.W ten sposób niektórzy na własne życzenie przestają byc na szczycie łańcucha pokarmowego.Eh, pazernosc Może być też tak, że w domu posucha to mają nadzieję, że choć sandał cmoknie im kija 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Taki tam kolczasty .... przyłowik przy jigowaniu za okoniem Edytowane 4 Listopada 2014 przez Karol Krause 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Fajny psiak! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Gratulacje ! piękny zanderek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Bardzo fajny zender.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Pierwszy porządne kopnięcie w tym roku ;-). 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 fajny co zagryzł wokalista czy gumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ładny sandacz i fajna fota . Gratulejszyns. Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wobler Tomka Miernika. Wysłane z iPhone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Na początek dzisiejszego łowienia takie 70 cm. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 A trochę później niebezpiecznie zbliżyłem się do swojego rekordu uderzyło gwałtownie całe 93 cm pięknej rybki które udało się szczęśliwie wyholować a po błyskawicznej sesji zdjęciowej do wody. Niestety moje PB nie zostało poprawione 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi