Skocz do zawartości

SANDACZE 2014

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Ten to już taki kulturysta hehe

Raczej StrogMan :angry:

..przecież Wawka to stolyca hipsterów, a tam ponoć rodzi się moda i celebryci :P ;) ...

Olsztyniak, co to za kulturysta z brzuchem ;) .

W Odrze pływają hybrydy zandera i rekina..ten chyba miał coś z niego :P ;) :lol: ...

2h2e6vq.jpg

...magia obiektywu  ;) Jak komórki będą miały takie możliwości to dopiero będą na forum zdjęcia kabanów hehe

..przecież Wawka to stolyca hipsterów, a tam ponoć rodzi się moda i celebryci :P ;) ...

Olsztyniak, co to za kulturysta z brzuchem ;) .

W Odrze pływają hybrydy zandera i rekina..ten chyba miał coś z niego :P ;) :lol: ...

2h2e6vq.jpg

ach ten ogon :rolleyes:

w pełnej krasie i okazałości sandaczysko :)

nareszcie ktoś po męsku odłożył wędkę ! To lubie :D

gratuluje zedzika.

No tak, to ma tylko łowić i nic więcej ;) nawiasem mòwiàc może byś mi przesmarował tego mordehaja jakbyś zimà miał za dużo czasu...? Dorzucił bym jeszcze infinitke z pierwszej serii :) Jezeli temat do ogarnięcia daj znać na priv. Pzdr

Kotlety sie robiom...........................  :angry:  :angry:  :angry:

Tu nie chodzi o wszczynanie afery, ale po prostu o wyjaśnienie pewnych spraw. Gdzie, jak gdzie, ale na takim forum, jak jerkbait, padły poważne oskarżenia odnośnie ubicia ładnych ryb(w wątku szczupakowym również) i sprawy przycichły, jak przyschnięte g***o. To co? Nie ruszać, bo znowu zacznie śmierdzieć? Wydaje mi się, że wyjaśnienie i ewentualne odzyskanie dobrego imienia leży nie tylko w interesie całej społeczności. No, chyba, że komuś wisi całe forum i opinia na swój temat i wpada tutaj tylko po to, żeby sprawdzić, czy czasem nie pojawił się znowu sumowy BM z pierwszej serii...

• Like 8

No tak, to ma tylko łowić i nic więcej ;) nawiasem mòwiàc może byś mi przesmarował tego mordehaja jakbyś zimà miał za dużo czasu...? Dorzucił bym jeszcze infinitke z pierwszej serii :) Jezeli temat do ogarnięcia daj znać na priv. Pzdr

spox, wpadaj osobiście chetnie Ci oba zepsuje ;)

• Like 2

Cisza będzie bo zainteresowani nabrali wody w usta i pewnie szybko nowych zdjęć nie wstawią. To co było do ubicia wybili w 2 lata, nawet nie dwa tylko 4 miesiące, teraz stękają że nie biorą :wacko: w dodatku dowiedziałem się, że wypuszczane ryby były tylko w obecności świadków, a reszta sandaczy była skutecznie beretowana w nocnej scenerii.

• Like 2

Mógł zabrać to zabrał, fotki powinien usunąć moderator i tyle. Po co drążyć temat?

Ależ ja nigdzie nie napisałem, że jeden, czy drugi łowca nie mógł zabrać zdobyczy. Wg obowiązującego regulaminu mógł i to nie podlega dyskusji. Ale tu chyba chodzi o zasady jerkbaitowe. I to nie tylko te pisane..
  • Like 6