tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Orkan Aleksandra to przy tej pogodzie pikuś Zedzio połakomił się na Predatora w opadzie 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dobre foto. Wrzucasz zdjecia bezpośrednio na forum czy przez jakis program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Delikatna korekta w photoshop'ie i wrzuta przez pl.tinypic.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wiatr u mnie masakra, niemam takich wabików co by na powrót w beret nie dostać Jak widać da się coś wyskubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wiatr u mnie masakra, niemam takich wabików co by na powrót w beret nie dostać Jak widać da się coś wyskubać....najgorsza pogoda jest najlepszą na zedy... Kask, google, ciężki ołów i nad wodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Przed zmiana kierunku wiatru rzuty miałem rekordowe (po 60 m z wiatrem) później było coraz gorzej Brania mocne i wyraźne, innych bym nie odczuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Przed zmiana kierunku wiatru rzuty miałem rekordowe (po 60 m z wiatrem) później było coraz gorzej Brania mocne i wyraźne, innych bym nie odczuł Gratki Tasiek :-), pokłon za wytrwałość :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Z kleniami, z jaziami, z boleniami...teraz z sandaczami. Wymiatacie z Patrykiem na każdym polu! Brawo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Orkan Aleksandra to przy tej pogodzie pikuś Zedzio połakomił się na Predatora w opadzie Jezu chłopaki... te sandacze to rosną pod tym drzewem czy co ?! :D Tak na poważnie to wielkie gratulacje za wytrwałość i za ryby! Edytowane 22 Grudnia 2014 przez mako150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ..to zandertree znad Odry, zrywamy je jak świeże jabłka ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tak właśnie Patryk myślałem..... czyli się nie liczą hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ...ale sięgnąć i zerwać też "trza umić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) EDIT: The tree of life... Edytowane 22 Grudnia 2014 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ...ale sięgnąć i zerwać też "trza umić" A no Panie tyż prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Patryk, Tasiek Gratuluję piękne pięćdziesiątaki :lol: hehehehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ..dorzuć jeszcze minimum, 20-30cm a ja zmienię drzewo... na bananowca... (dżołk) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 [quote name="Zander Hunter" post="1577123" timestamp="1419284605" Patryk, Tasiek Gratuluję piękne pięćdziesiątaki :lol: heheheheheheSobie i tobie samych takich 50-takow życzę :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Koledzy to taki świąteczny szyder bo strasznie "zazdraszczam" takich rybek a co do samych wymiarów todobrze zbudowane osobniki dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Pogratulować wytrwałości. Ja w niedzielę zajechałem nad wodę, stanąłem na skarpie, przez chwilę potrzymałem czapkę, co by mi jej nie zwiało i zawinąłem się nad żwirownię.A co do zmian w Krakowie to sandałek dostał nie tylko górny wymiar, ale dolny podniesiony do 60 i 1 szt/dobę Edytowane 24 Grudnia 2014 przez tadekb 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ...ale sięgnąć i zerwać też "trza umić" i chyba miec paszport polsatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Pogratulować wytrwałości. Ja w niedzielę zajechałem nad wodę, stanołem na skarpie, przez chwilę potrzymałem czapkę, co by mi jej nie zwiało i zawinołem się nad żwirownię.A co do zmian w Krakowie to sandałek dostał nie tylko górny wymiar, ale dolny podniesiony do 60 i 1 szt/dobę Dla rybaków i kłusowników tez? Fajnie, że coś się zmienia, ale coś czuję, że należałoby zacząć od ochrony wód przed masowymi grabieżcami. Nic ci się na czerwono nie podkreśla, jak piszesz posty? Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dla rybaków i kłusowników tez? Fajnie, że coś się zmienia, ale coś czuję, że należałoby zacząć od ochrony wód przed masowymi grabieżcami. Nic ci się na czerwono nie podkreśla, jak piszesz posty? Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka Tu nie Olsztyn. Tu nie ma rybaków. Dla kłusowników? Po co to pytanie? Podobno nie ma głupich pytań, ale to po prostu jest głupie. Co chcesz przez to powiedzieć? Może lepiej żeby te ryby wędkarz wziął? Jemu się należy. Całe zło to przecież rybacy i kłusole. Wędkarze święci? Ja tam się cieszę, że kilka ryb więcej w wodzie zostanie. Ciśnięcie na to, żeby kontrole były częstsze i skuteczniejsze to inny temat.Smacznego karpia, czy tam sandacza, jak kto woli.P.S.Literówkę poprawiłem. Tak się składa, że jak piszę posta to mi podkreśla na czerwono wszystko. Taki już u mnie w pracy internet, a nie inny i język domyślny ustawiony inny niż zwykle itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Chciałem powiedzieć, że wody trzeba ochronić również przed rybakami i kłusownikami - a niespecjalnie widzę jakieś spektakularne działania w tym kierunku.Chciałem powiedzieć to co powiedziałem, że dobrze się dzieje, że są jakiekolwiek kroki podjęte w tym kierunku, żeby chronić przed mięsiarzami, którzy wodę czyszczą za pomocą wędki.Nie doszukuj się Również wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezi0rko Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A ja dzisiaj miałem piękne spóźnione Dzieciątko Ok godz. 10:30 wybrałem się dla zdrowotności po wczorajszym wieczorze zobaczyć co słychać nad wodą. O 10:45 byłem bardzo szczęśliwy, bo poczułem delikatne puknięcie na końcu zestawu. Po chwili zabawy ku mojemu wielkiemu już szczęściu na brzegu wylądował pięknie ubarwiony sandaczyk 72 cm. Po krótkiej sesji wrócił do wody. Lepszego Pierwszego dnia Świąt i końca sezonu nie mogłem sobie wymarzyć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dzieciątko Śląsk tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi