skuwa123 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, Od niedawna mieszkam w Łodzi i kompletnie nie znam łowisk na których można coś połapać. Interesują mnie głównie rzeczki do lekkiego spinningu.Wiem, że największe rzeki to Ner, Bzura, Łódka, Jasień, Sokołówka lecz nie wiem na jakich odcinkach są one atrakcyjne.Szukam kogoś kto trochę mnie wtajemniczy w miejscówki na które warto się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 możesz udać się na Ner , nie znam go w pobliżu Łodzi , ale na dolny odcinek śmiało możesz jechać , ryby to drobny jaź, płotka, wzdręga, okonek , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Ner to raczej tylko na dolnym odninku , Bzura jest pod takie rybki w miarę atrakcyjna jak piszesz.Niestety w miarę łowna rzeka w naszych rejonach (powiedzmy, że naszych) to Warta lub Pilica , reszta jest mało ciekawa. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Uderz na priv do Sławka Oppeln - Bronikowskiego. Może odpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Uderz na priv do Sławka Oppeln - Bronikowskiego. Może odpowie........jakąś metaforą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chyba lepiej na Wartę ok Sieradza np . połączenie z Dw. Łódź Kaliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Szukam właśnie ludzi którzy (nie ukrywam) zawiozą mi tyłek i pokażą fajne miejscówki.Oczywiście dorzucę się do paliwka Edytowane 7 Stycznia 2014 przez skuwa123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Szukam właśnie ludzi którzy (nie ukrywam) zawiozą mi tyłek i pokażą fajne miejscówki.Oczywiście dorzucę się do paliwka Upewnij sie, ze prowiant wezma dla Ciebie. Co bys na glodnego nie lowil... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Oczywiście przekąska jest na pierwszym miejscu, jest tak oczywista, że nie warto o tym wspominać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Lekki spin?? popatrz sobie na rzeczkę Rawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Lekki spin?? popatrz sobie na rzeczkę RawkaDla początkujących spinigistow to istny rajd Monte Carlo. Ale nie chcę zniechęcić. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dla początkujących spinigistow to istny rajd Monte Carlo.Ale nie chcę zniechęcić.PowodzeniaA to kolega początkujący? Coś chyba przeoczyłem,fajne porównanie z tym rajdem.Rzeka dość trudna alę ma potęcjał jaziowo, kleniowo, okoniowy.Jak spaść to z wysokiego konia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuwa123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie jestem początkującym spinningistą, zmieniłem miejsce zamieszkania (przewędrowałem 150km) i szukam łowisk w tutejszej okolicy.Dzięki za info i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 polecam odwiedzić rzekę grabie w okolicach Łasku(okoń,szczupły,kleń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bzura, Grabia, Warta, Rawka...jakby co to zapraszam na priv, mamy w Łodzi fajna i zgrana ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuksa Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 hej interesuje mnie grabia w okolicach Łasku , albo przy łaczeniu sie z widawką. chciał bymagniste sprawdzić czy coś tam pływa. sa dostępne miejsca do tych rzeczek? czy zakrzaczone albo bagniste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi