bassy Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Fajne łowienie zaliczyliście. Gratulacje chlopaki Taki mini Big Game Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witaj Rafale Wiem, że ostatnio nie odpowiadasz na moje posty i masz to w dupie ale mimo to postanowiłem do Ciebie napisać. Andrzeju? Chyba troszkę przesadzasz. Prywatne animozje proszę przenieść na priva. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Thymallus...sorki, ale po Twoich postach tego typu mam ochotę więcej nie zaglądć na forum...niestety zauważyłem że dość często szukasz zwady. Może po prostu nie pisz ich po paru piwkach, taka drobna uwaga i prośba. Przepraszam że off top, ale jakiś taki niesmak mnie ogarnia. PozdrawiamKuba Kubson z całym szacunkiem do użytkowników ale czy nie lepiej wlaczyc IGNORUJ UZYTKOWNIKa (nie bedziesz widzial jego postow) niz zawijac się z forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Drogi Thymallusie. Myślę, że Ty i nie tylko Ty, a przede wszystkim Ci którzy sa po kilku piwkach i znajdują frajde w wypisywaniu różnych postow w takim stanie sugeruje jedno: DOKLADNE CZYTANIE POSTOW i kilkukrotne przemyslenie tego co sie pisze. czasami warto przeczytac raz czy dwa to co się napisalo zanim wcisnie sie przycisk ODPOWIEDZ. aha i jeszcze jedno, nie wiem czy chłopacy niewyraznie pisza, czy niektórzy maja problem ze zrozumieniem tekstu ale Szpiegu i jajakub byli nad belonach SAMI!!!! mozna sie tego doczytac w tekscie - oczywiscie jesli tylko ktoś chce... ja w tym czasie pracowalem w pocie czola i polske budowalem... w sumie to dalej buduje... za to jutro jade sobie na belonki z milo26 i ŻADEN ALE DO ŻADEN spinning ani nawet śmieczny kołowrotke z szpula w poprzek z duzą korba nie zagosci w naszym wozie... nie mowiac juz o jego uzywaniu... i jeszcze jedno: fakt, że zamieściłem mini relacyjkę szpiega i jajakuba nie znaczy, że uwielbiam korbę która oni używali... <_< <_< <_< <_< na razie tyle mialem do powiedzenia... HOUGH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 śmieczny kołowrotke z szpula w poprzek z duzą korba nie zagosci w naszym wozie... nie mowiac juz o jego uzywaniu... Rafał, ale w poprzek do czego, bo jak do kija to coś mi tu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 A ja tak sobie wpadlem zobaczyc z jakiego powodu watek o Belonach jest poczytny.I juz kurna wiem... Ale wczesniej fajne fotki, i przy takim spokojnym Morzu, ze mozna by zwykla lodka kilkadziesiat metrow wyplynac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Tak nawet sobie przypomniałe o swoich pontonach butwiejących w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi