meme174 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A kto mowil ze odlew bedzie pekac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 panowie troche odbiegacie od tematu kolega szuka kreciola do 300 zl na sandacza. Znajdzie coś fajnego w tej cenie czy niech lepiej sie przerzuci na splawik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ryobi Metaroyal VS3000ZM lub 3500,moim zdaniem jedne z najlepszych do ciężkiej orki. wielkościowo nieco większe od shimano 4000,zima mu nie straszna,traktor co pojedzie po każdym błocie.duża pojemność liny,metalowa konstrukcja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A jak cenowo to ryobi ? Pewnie kosmos...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Przemek, jakby ta niebieska pani Ci się znudziła to wiesz gdzie psać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Ostatnio Przemek sprzedawał to kosztował około 800zł z tego co pamiętam , a może to było ciut ponad 600? Jakby znowu sprzedawał to byłbym chętny Edytowane 13 Lutego 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Od siebie dodam że do orki mam dwa, obydwa to DAM quick, pierwszy to 1202 i drugi to 2000. 1202 odziedziczyłem po ojcu który go nie oszczędzał na Parsęcie, Radwi, Łupawie, Grabowej i Wieprzy. Ciagał trocie i potoki no i przyłowione szczupłe. W środku prostota i teutońska precyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekP Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 TD X4000RiA się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomadron Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam.Chciałbym kupić kołowrotek z przeznaczeniem do łowienia opadu. Sporo czytałem i mam teraz mętlik w głowie. Będę łowił główkami do 25g plus guma, łowisko to przede wszystkim Narew. Cena +/- 800 zł. Polecacie coś konkretnego?Shimano Biomaster 4000 lub 3000/2500. Te małe są mocniejsze niż nie jedno 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A wiekszosc 4000 jest mocniejsze niz wszystkie 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomadron Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Masz na myśli np. Zaubera 4000 i Shimano 3000? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Shimano 2500-3000 mają tę same wnętrzności:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Zachwyty na Daiwą i Shimano wydają się być całkowicie nieuzasadnione.Byłem świadkiem jak stella za grube dolary rozleciała się nad parsętą w trakcie holu życiowej troci. Do tego mam dwie stare daiwy z okresu kiedy quick robił swoje klasyki i ten napis "mark of precision" na daiwie 1000a którą posiadam w swoich zbiorach to był jakiś kiepski żart. Moim zdaniem niedościgniony wzór i przy okazji mój najcięższy kołowrotek (nie licząc Tokoz Roen III i sowieckiego delfina ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ładna maszynka!Ile już latek ma przekręcone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ten egzemplarz jest z 1979 roku. Ale przez wiele ostatnich lat przeleżał w pudełku nieużywany a poprzednio wodę widział chyba w 1994. Podejrzewam że będzie miał u mnie dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Właśnie wygląda na praktycznie nieużywany egzemplarz!Super maszyna na dłuuugie lata:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 tylko do łowienia czy leżenia w szafie ? , ale faktycznie egzemplarz ładnie zachowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Do łowienia jak najbardziej, nie traktuję go jako egzemplarza na półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi