Sith Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam!Czy ktoś z Was miał doświadczenia z multikiem Daiwa Exceler.Jak to to się sprawuje?.Pozdrawiam Sith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witaj,Miałem Exelera w wersji amerykańskiej czyli bez składanej korbki. To uboższa wersja Tierry którą używam i z której jestem bardzo zadowolony. Za rozsądne pieniądze tj. do 250 - 300 PLN nie ma nic lepszego. Polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Piotruś, Sith pytał o multika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dzięki Daniel,Niedoczytałem w pośpiechu. W takim razie z Exelerem z ruchomą szpulą nie miałem okazji obcować Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi