Skocz do zawartości

Konkurs okoniowy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Martwy sezon , lodu nie ma jeszcze , u mnie dopiero kiełkuje  :)

Marek a czy przewidujesz nagrodę pocieszenia za najmniejszą rybę , jak tak to pudło jest moim zasięgu  :D  :D

Jestem specjalistą od takich akwariowych okonków  ;)

Jeśli ktoś ufunduje, to czemu nie.

Jeśli ktoś ufunduje, to czemu nie.

Jak by każdy dorzucił jakiś drobiazg to pula by wzrosła jak w pokera.

Z pewnością coś dorzucę ze swoich pudełek , jakieś gumki + blaszki  za tego najmniejszego okonia  ;)

Niechaj nam pula rośnie  :D  :D  :D

Robi się konkurs niczym polowanie na okonia jak w Usa , był taki program nawet na Discovery pod tym tytułem .

Edytowane przez j-23

• 3 tygodnie później...

Ew. próbują dokonać kompresji podziałki, ale z tym może być problem, bo ciała stałe są nieściśliwe ;)

Żarty żartami, ale to nic trudnego. Wystarczy sobie wydrukować pasek ze zmniejszoną skalą i nakleić na miarkę. Dla beczki piwa i sławy ludzie gotowi są ponaginać trochę rzeczywistość. ;)

Ja słyszałem jeszcze o przemycaniu okoni w termosie 

Nic Mi o ty nie wiadomo ale skoro tak mowi....

A tak na powaznie -koledzy proponuje przylaczyc sie do zabawy a moze znajdzie sie ktos jeszcze kto ma ochote ,chec i mozliwosc wesprzec ta zacna zabawe podarkami .Smialo prosze sie nie krepowac ,czasem wystarczy nie wiele zeby zmienic tak wiele .Kazdy nawet skromny datek mile widziany (zabrzmialo jak z ambony).

Dozucam wiec do balszek komplet 3 mormyszek z czystego srebra oraz komplet kilku modeli wobkow Darka Lesiewicza   quickbait.pl .Modele perly -jedyne w swoim roadzaju -unikaty- .

Krzysiek -dzieki za wsparcie,tego nam trzeba  .

Odnosnie miarek ,panowie ,koledzy to tylko zabawa ,miarki z regoly kazdy z Nas ma .Wystarczy wiec dobre foto na tle jednej z nich a czy to bedzie mairka naklejka czy tez budowalana to chyba nie ma znaczenia .

Do dziela wiec i czekamy na pierwsze okazy . :)

Z uwagi na spore zainteresowanie konkursem,chciałbym zaproponować aby uhonorować również zdobywców 2 i 3 miejsca. Pula nagród się zwiększa,sam zresztą pozwolę sobie coś do tej puli dorzucić a "panna"Migotka ;) ,mogłaby odpowiednio podzielić ewentualne nagrody. Przykro by było złowić 50 cm,przegrać 1 cm i nawet dzioba nie umoczyć :D . Jeszcze pytanko do organizatora,datki to na jaki adres słać?

No z tym wysyłaniem do mie to może być problem. Nie mieszkam w Pl.

Myśle że najlepiej bedzie jak poszczególni Fundatorzy przechowają nagrody u siebie a potem gdy ogłosi sie już wygranych przekarzą je bezpośrednio do zwycięzców. :)

Dziekuje wszystkim Fundatorom. Dzieki Wam konkurs sie wzbogacił o kolejne nagrody i zyskał na atrakcyjności. :)

• 2 miesiące temu...

..Krzysiek, będę mógł spić pianę po otwarciu beczki ;) ??...

Musisz poprosić o to mario, w tym roku miał większego (okonia oczywiście). Choć fakt faktem - cząstkę tego sukcesu mógłbym sobie przypisać, bo - było nie było - wystawiłem miejscówkę ;) Może mi da łyka :D