MIGOTKA Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Martwy sezon , lodu nie ma jeszcze , u mnie dopiero kiełkuje Marek a czy przewidujesz nagrodę pocieszenia za najmniejszą rybę , jak tak to pudło jest moim zasięgu Jestem specjalistą od takich akwariowych okonków Jeśli ktoś ufunduje, to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Jeśli ktoś ufunduje, to czemu nie.Jak by każdy dorzucił jakiś drobiazg to pula by wzrosła jak w pokera.Z pewnością coś dorzucę ze swoich pudełek , jakieś gumki + blaszki za tego najmniejszego okonia Niechaj nam pula rośnie Robi się konkurs niczym polowanie na okonia jak w Usa , był taki program nawet na Discovery pod tym tytułem . Edytowane 21 Stycznia 2014 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A można by - jak już wygram, zamienić tą beczkę piwa, na litr dobrego bimbru ? Bo nie lubię piwa, a lubię wygrywać konkursy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A ja wspaniałomyslnie jak wygram oddam tę beczkę piwa , bo nie trącam od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A ja jak wygram to zorganizuje zlot nad Odra w lubuskim i każdy dostanie szklaneczkę do ogniska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Panowie. Gdzie fotki?Przecież łowicie okonie. Szkoda tylko ze ten wątek wylądował tu a inny konkurs wisi na ogólnym. Widać sponsor sponsorowi nierówny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ha! Fajny konkurs, trzeba popierać inicjatywę oddolną zatem i ja się dorzucę do puli nagród: jeżeli taka będzie wola zwycięzcy - wykonam wędzisko na komponentach powierzonych - nieodpłatnie. Niekoniecznie okoniowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nikt nie ma miarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ew. próbują dokonać kompresji podziałki, ale z tym może być problem, bo ciała stałe są nieściśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ew. próbują dokonać kompresji podziałki, ale z tym może być problem, bo ciała stałe są nieściśliwe Żarty żartami, ale to nic trudnego. Wystarczy sobie wydrukować pasek ze zmniejszoną skalą i nakleić na miarkę. Dla beczki piwa i sławy ludzie gotowi są ponaginać trochę rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Po zawodnikach noszących ryby w kaloszach jestem skłonny uwierzyć we wszystko Ale nie sądzę, żeby w konkursie towarzyskim ktoś się zniżył do takiego poziomu. Byłby to wstyd i hańba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Proponuję fotki z miarką i pudełkiem zapałek położonym przy rybie.. tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja słyszałem jeszcze o przemycaniu okoni w termosie - pomysłowość zawodników nie zna granic... Myślę, że konkurencja aż taka przebiegła nie będzie, żeby oklejać miarkę, bo to już dziecinada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja słyszałem jeszcze o przemycaniu okoni w termosie Nic Mi o ty nie wiadomo ale skoro tak mowi....A tak na powaznie -koledzy proponuje przylaczyc sie do zabawy a moze znajdzie sie ktos jeszcze kto ma ochote ,chec i mozliwosc wesprzec ta zacna zabawe podarkami .Smialo prosze sie nie krepowac ,czasem wystarczy nie wiele zeby zmienic tak wiele .Kazdy nawet skromny datek mile widziany (zabrzmialo jak z ambony).Dozucam wiec do balszek komplet 3 mormyszek z czystego srebra oraz komplet kilku modeli wobkow Darka Lesiewicza quickbait.pl .Modele perly -jedyne w swoim roadzaju -unikaty- .Krzysiek -dzieki za wsparcie,tego nam trzeba . Odnosnie miarek ,panowie ,koledzy to tylko zabawa ,miarki z regoly kazdy z Nas ma .Wystarczy wiec dobre foto na tle jednej z nich a czy to bedzie mairka naklejka czy tez budowalana to chyba nie ma znaczenia .Do dziela wiec i czekamy na pierwsze okazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Z uwagi na spore zainteresowanie konkursem,chciałbym zaproponować aby uhonorować również zdobywców 2 i 3 miejsca. Pula nagród się zwiększa,sam zresztą pozwolę sobie coś do tej puli dorzucić a "panna"Migotka ,mogłaby odpowiednio podzielić ewentualne nagrody. Przykro by było złowić 50 cm,przegrać 1 cm i nawet dzioba nie umoczyć . Jeszcze pytanko do organizatora,datki to na jaki adres słać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No z tym wysyłaniem do mie to może być problem. Nie mieszkam w Pl. Myśle że najlepiej bedzie jak poszczególni Fundatorzy przechowają nagrody u siebie a potem gdy ogłosi sie już wygranych przekarzą je bezpośrednio do zwycięzców. Dziekuje wszystkim Fundatorom. Dzieki Wam konkurs sie wzbogacił o kolejne nagrody i zyskał na atrakcyjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 he he pewnie że problem , bo wysyłka droższa by była od fantów .Ja ofiaruję parę blaszek okoniowych , na pewno będą jakieś 2-3 sztuki meppsów + jakieś inne przynęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Kuurde, 44 cm z lodu już mialem, szkoda że nie wiedziałem wcześniej o konkursie Ale to nic, jest motywacja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Czy wody są aż tak puste że nikt nie złowił jednego jedynego okonia , okonka żeby zamieścić tu fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Proszę, na zachętę, ale niekoniecznie żeby wziąć udział. Musisz przyjąć na wiarę, że miał 51,5 Edytowane 14 Maja 2014 przez krzysiek 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ..Krzysiek, będę mógł spić pianę po otwarciu beczki ??... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ..Krzysiek, będę mógł spić pianę po otwarciu beczki ??... Musisz poprosić o to mario, w tym roku miał większego (okonia oczywiście). Choć fakt faktem - cząstkę tego sukcesu mógłbym sobie przypisać, bo - było nie było - wystawiłem miejscówkę Może mi da łyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wywołany do tablicy wrzucam także tutaj - z tego samego wyjazdu 52cm.Fakt, Krzyśku, z chęcią odleję znaczną część dla Ciebie Acz regulamin nie przewiduje chyba takich sytuacji jak Twoja, czy moja. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Trudno, liczę się z tym i szanuję warunki Chciałem tylko... rozruszać wątek troszkę poza konkursem. Morduchna: Edytowane 14 Maja 2014 przez krzysiek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No i szacun!! Ale okonki !!! Mistrzowie świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi