Jozi Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wywołany do tablicy wrzucam także tutaj - z tego samego wyjazdu 52cm. Fakt, Krzyśku, z chęcią odleję znaczną część dla Ciebie Acz regulamin nie przewiduje chyba takich sytuacji jak Twoja, czy moja. P1010180_tn.jpgMyślę, że Mario już pozmiatał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cześć Od ostatniego postu minęło niespełna 6 miesięcy, a nikt nie zamieścił ani jednej fotki okonia. Zapał na początku był bardzo ogromny. Nawet kilka osób dorzuciło się do puli nagród. Pomysłodawca podsunął bardzo ciekawy i interesujący temat, szkoda żeby zaginął gdzieś w półmetku.Tak ostatnio myślałem sobie że jednak forumowicze, którzy łowią te największe okazy nie chcą się pochwalić ze względu na różne niuanse. A to miejscówkę ktoś rozpozna albo jeszcze coś tam innego. Ale przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Rybki łowimy sobie tak czy siak, mniejsze, większe. Robimy sobie zdjęcia na pamiątkę i wypuszczamy (mam taką nadzieję) nasze okazy. Pochwalimy się co najwyżej najbliższym kolegom znającym się na temacie i tym nie znającym się również. Tu na forum jest wiele osób które nigdy w zyciu nie złowiły dorodnego okonia. Przeglądając forum, galerie, zadając pytania na które często nie otrzymują odpowiedzi szukają złotego środka na osiągnięcie sukcesu. Jak to przysłowie głosi "UCZYMY SIĘ CAŁE ZYCIE" więc wszystkie wiadomości na interesujący nas temat chłoniemy jak sucha gąbka wodę. Ja osobiście bardzo lubię przeglądać ten wątek i kilka innych, piękne fotki, nie zawsze tych największych ale również mniejszych cudownie ubarwionych, oraz opisy przeżyć towarzyszące łowcom podczas wyprawy czy holu ryby. Nie bójmy się zamieszczać w tym wątku okazałych okoni, przecież to też pod jakimś względem rywalizacja (nie taka jak to sie określa wyścig szczurów czy za każdą cenę) ale taka koleżeńska, forumowa. Więc Panowie i Panie do dzieła, nad wodę, na ryby (okonie) i wrzucać fotki póki jeszcze mamy czas ( do końca roku tylko 2 miesiące). Mam nadzieję że niebawem w wątku tym posypią się fotki z kapitalnymi okazami okoni. Pozdrawiam Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W środku ja. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ożesz...... Irek,nie mów jeszcze ,że z przerębla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) No to @Iras pojechałeś po bandzie ;-) Edytowane 24 Października 2014 przez woyciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 I tak się nie liczy- bo bez metrówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Te okonie to krzyżówki sandacza z okoniem(a na 99% fotomontarz) .Eee no nie mów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Irek, takie male te okonie wstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie chcą większe urosnąć. W tym roku nie ma zbytnio czym się pochwalić, na lodzie największy około 48 i na spinna też hitów żadnych nie było. Ten z fotki w wodzie uciekł mi z ręki przy robieniu zdjęć i nawet go do wędki nie zdążyłem przyłożyć na przymiarkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja wracam w następnym sezonie na po faszystowskie żwirownie.Piękne garby tam są.Łowiłem kiedyś.Potem odpuściłem ale wracam.Chcę mi się czystej wody i kolorowych ryb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @Marek1111 rozwaliłeś system, chyba każdy ogarnął, że @Iras1975 wstawił to zdjęcie "dla beki" i dwa posty wyżej super garby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 To moje dwa największe w sezonie jak narazie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Fajne garby panowie ,gramy dalej .Piwo sie juz chlodzi u Marka w lodowce a ja dla zachety dozocam jeszcze komplet CYKLOP-a .w trzech kolorkach .http://sv.tinypic.com/view.php?pic=2lkad0n&s=8#.VE4USvmG-udMarek kufle by sie przydaly do tego piwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 U mnie żwirownie są ostatnio na topie, jedna wygląda niepozornie, człowiek nawet by nie przypuszczał jakie tam są ryby. Do tej pory tylko jeden znajomy złowił w niej garbusy na małe wzdręgi, na spinna nikomu się nie udało. W zeszłym tygodniu rozdziewiczyłem tą kałużę pierwszym okoniem 30+ dalej to już tylko z górki. Przy czasie powrzucam gdzieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Mam/miałem blisko siebie kilka wyrobisk/żwirowni. Jak dla mnie mega trudne łowiska. Wymagające kupę czasu do rozgryzienia. Brzeg i spadek jak w studni i 10-12m głebia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Poza konkursem -mlody tez daje rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Fotka z letnich plowow . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 W pierwszym rzucie na imitację wzdręgi, był jeszcze jeden na kiju, ale po wyjeździe na hamulcu i chwili trzepania pyskiem spadł. Do tego jeszcze jedno branie nie wcięte. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Irek, takie male te okonie wstawiasz? Wycofuję zgłoszenie. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Iras1975 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrt80 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wyciskam z wody ile się da, ale cudów u mnie nie ma.Jakie Ty masz drobne rączki.... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Jakie Ty masz drobne rączki.... He heNie chciałbyś liścia dostać z takiej rączki Edytowane 17 Listopada 2014 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wyciskam z wody ile się da, ale cudów u mnie nie ma. Faktycznie Iras cienizna ,takie okonki to moja córka w oczku za domem łowi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 He heNie chciałbyś liścia dostaćz takiej rączki Po tym, byłby bogatszy o jakieś doświadczenie. Na 100% powtórkę by odpuścił.. ale nie mam najmniejszego zamiaru tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Faktycznie Iras cienizna ,takie okonki to moja córka w oczku za domem łowi GratulacjeSzczęściara a ja się tłukę po różnych wodach, marznę itd... Dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Robiłem co mogłem, tym razem nie wyszło, do przeskoczenia Mariusza zabrakło 2,5cm, a to bardzo dużo W tym roku składam już broń, ale zimą nie odpuszczę - może się załapię na nowy konkurs? Dwa słowa o okolicznościach połowu, tym razem z rzutu:kij - CD Blue Rapid do 14gkręcioł - Ignis 2506linka - Hardcore 1.2stalka - Surfstrandprzynęta - real fish Berkleya ze 3", główka 10gRyba wzięła na górce 2-2,5m Edytowane 18 Listopada 2014 przez krzysiek 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi