Iras1975 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Gratulacje. Ja jeszcze łowię i kija nie odkładam.. może uda się w tym roku coś wydłubać. Dorzucę do puli nagród swoje gumki.. powiedzmy 2 uklejki i 2 płoteczki, ale mam dwa warunki, a w zasadzie trzy: 1 - ryba 50+ z Polski(takie wyróżnienie dla naszych ryb) 2 - liczą się tylko złowione od dzisiaj(zachęta do wyjścia nad wodę ) 3 - ... no z głowy mi wyleciało przypomnę sobie, to edytuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Irek jak jesteś z WLKP to mam dla Ciebie trudne łowisko w którym są garby 50+. Wielu podchodzi łowią tylko prze b. krótki okres wiosenny. Ja jakoś nie mogę ich dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mieszkam bliżej niż myślisz U siebie też mam wodę ze smokami na rekord kraju(ok 20 km od domu) ale rzadko tam bywam. Ryby są do złowienia, tylko potrzeba do tego ostrej dyscypliny i poświęcenia + szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Woda w Twoim stylu - żwirownia kilkudziesięcio letnia z głęboką wodą, gdzie nikt nic prawie nie łowi A smoki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kusisz jak wąż Jeden sezon i jest rozpracowana, ale warunkiem jest zamieszkanie jeszcze bliżej.. tego raczej nie przeskoczę. Muszę kończyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Dorzucę do puli nagród swoje gumki.. powiedzmy 2 uklejki i 2 płoteczki, ale mam dwa warunki, a w zasadzie trzy: 1 - ryba 50+ z Polski(takie wyróżnienie dla naszych ryb) 2 - liczą się tylko złowione od dzisiaj(zachęta do wyjścia nad wodę ) No, to już jest konkurs mega honorowy, oby uczestnicy stanęli na wysokości zadania i spełnili oczekiwania Ja niestety okoni łowić nie umiem, na tropienie ich w Polsce nie mam czasu więc jeżdżę tam, gdzie same się pchają na wędkę. Żadna z moich wstawionych tu ryb nie pochodzi z PL, choć piątkę z przodu mają. Na zachętę i dla rozruszania wątku (wszak rok się kończy) wstawię jeszcze jednego - do wspomnianej piątki zabrakło mniej niż 1cm Niestety zapomniałem wpakować go w obiektyw, ale lubię to zdjęcie, bo ryba wygląda naturalnie. Okoliczności połowu jw. Edytowane 19 Listopada 2014 przez krzysiek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) No, to już jest konkurs mega honorowy, oby uczestnicy stanęli na wysokości zadania i spełnili oczekiwania Ja niestety okoni łowić nie umiem, na tropienie ich w Polsce nie mam czasu więc jeżdżę tam, gdzie same się pchają na wędkę. Żadna z moich wstawionych tu ryb nie pochodzi z PL, choć piątkę z przodu mają. Na zachętę i dla rozruszania wątku (wszak rok się kończy) wstawię jeszcze jednego - do wspomnianej piątki zabrakło mniej niż 1cm Niestety zapomniałem wpakować go w obiektyw, ale lubię to zdjęcie, bo ryba wygląda naturalnie. Okoliczności połowu jw. DSC_1024.jpgNo Krzysiu ładne te garby Przyłowy sandaczowe z kraju. o którym mówiłeś, jak się widzieliśmy? Edytowane 19 Listopada 2014 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Na tak duże ryby nastawiamy się celowo, bardzo mało w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) To będzie pewnego rodzaju nagroda pocieszenia dla pozostałych.. kolega Mario pewnie i tak już czuje piwa smak ale do końca roku będzie czuł oddech na plecach, trochę osób jeszcze łowi i zawsze jest jakiś cień szansy. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Piwko już niedługo zostanie zapakowane do beczułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ...a mało kto ryby wstawia. Może chłopaki szykują jakąś bombę!, która całą konkurencję wykosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Własnie dostalem info od Kolego produkującego nagrodowe piwo że będzie to Piwo w stylu American Pale Ale o aromacie cytrusowym z nutka żywicy sosnowej ( cokolwiek to znaczy )Piwo przechodzi teraz chmielenie na zimno i ma we wtorek zostać umieszczone w beczce.Wkrótce umieszczę fotkę Kolega Producent już wstępnie degustował i jest bardzo zadowolony efektu Edytowane 19 Listopada 2014 przez MIGOTKA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Kusi i kusi tym browarkiem ... tylko skąd tych okoni nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Nie wiem, czy to jest jeszcze kuszenie, czy już złośliwość.. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Panowie ale draznicie tymi okoniami u Mnie ostatnio o kiju .Nie chca wspolpracowac gady .Piekne rybska -gartuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie wiem, czy to jest jeszcze kuszenie, czy już złośliwość.. Jakby tak Mario utrzymał pozycję leadera, to się może choć na piankę załapię - w tym cała nadzieja. Wizja tego piwa wygląda naprawdę intrygująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jakby tak Mario utrzymał pozycję leadera, to się może choć na piankę załapię - w tym cała nadzieja. Wizja tego piwa wygląda naprawdę intrygująco Mam nadzieję, że i ja się na "łyk" piwa załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wstaw lepiej jakiegoś ładnego szczupaka z tych ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wstaw lepiej jakiegoś ładnego szczupaka z tych ode mnie Mówisz i masz Zapraszam docelowo do wątku z esoxami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To będzie pewnego rodzaju nagroda pocieszenia dla pozostałych.. kolega Mario pewnie i tak już czuje piwa smak ale do końca roku będzie czuł oddech na plecach, trochę osób jeszcze łowi i zawsze jest jakiś cień szansy. Jesli wczytamy się w zasady konkursu to na razie nie ma lidera :cyt.- "Chcę ogłosić konkurs na najdłuższego okonia 2014 roku.Zasady są proste. Wygrywa najdłuższy okoń sfotografowany z miarką a potem wypuszczony.-Termin zglaszania upływa ostatniego dnia grudnia 2014.-Fotki umieszczamy tylko w temacie.-Ryba musi być widoczna na fotografii cała i miarkę musi być widać dokładnie, Również w całości-Żadne inne ryby nie są uwzględniane.-Jak kolega niżej słusznie zauważył zwycięzca musi być pełnoletni."Jeśli tak dalej pójdzie to wystarczy 31.XII.2014 wstawić okonka np.30cm z miarą i pozamiatane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Marek a jaka pojemność beczułki jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) No widzę, że będę musiał się pocieszyć czymś mocniejszym np JD honey, Krzysiu nadrobimy to w lutym...Wygląda na to, że nici z piwa dla Mariusza, tak jak to mówią nie dziel skóry na niedźwiedziu A szkoda bo własnoręcznie mierzyłem tego okonia i miał równo 52cm, to że odplynał w bardzo dobrej kondycji też potwierdzam... Edytowane 20 Listopada 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jesli wczytamy się w zasady konkursu to na razie nie ma lidera : Pewnie ktoś ma takie fotki i trzyma asa w rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Ostatecznie można podjechać na bazar z rybmi, tam zawsze sie coś wybierze Miarka w kieszeń i po sprawie, no a papier wszystko przyjmie... Edytowane 20 Listopada 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi