Iras1975 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Czyli od tej chwili można walić nawet foty z rybami 30+ bo praktycznie każdy może być na wagę beczki browara. Trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No to teraz będzie niezła mobilizacja wśród wędkujących piwoszy. Nikt o miarce nie pomyślał... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 @Dagon liderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To nie moje zdjęcie.Miałem w zasobach z tak zwanymi "durnotami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To nie moje zdjęcie.Miałem w zasobach z tak zwanymi "durnotami". A już miałem pytać czy to tatuaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tatuaż rozrastałby się z wiekiem. Niemniej jednak, marker + kończyna i miarka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Myślę, że koleżeński konkurs powinien być po koleżeńsku rozstrzygnięty. Jako bądź co bądź fundator jednej z nagród nie mam nic przeciwko temu, żeby przyjąć długość ryby na wiarę, jeżeli wygląda na swój rozmiar, a tym bardziej, kiedy to ja ją mierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Myślę, że koleżeński konkurs powinien być po koleżeńsku rozstrzygnięty. Jako bądź co bądź fundator jednej z nagród nie mam nic przeciwko temu, żeby przyjąć długość ryby na wiarę, jeżeli wygląda na swój rozmiar, a tym bardziej, kiedy to ja ją mierzyłem Zgodził bym sie z Tobą gdyby założyciel wątku nie określił jasno zasad.Łapiesz z kumplami piękne ryby i szacun za to,ale j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Proponuję, żeby organizator rozstrzygnął. Jakoś nikt prawie się nie rwie do wstawiania fot, a co dopiero z miarką... Ew. proponuję, żeby w ramach podkonkursu Irka wstawiać zdjęcia z polskim policjantem i aktualną gazetą Edytowane 20 Listopada 2014 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A ja proponuję poczekać do 31 XII 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mi to lotto i tak nie miałem największego. Ale ciekaw jestem, czy ktoś przebije w tym roku 52 centy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Proponuję, żeby organizator rozstrzygnął. Jakoś nikt prawie się nie rwie do wstawiania fot, a co dopiero z miarką... Ew. proponuję, żeby w ramach podkonkursu Irka wstawiać zdjęcia z polskim policjantem i aktualną gazetą Wystarczy oryginalny plik na maila, w zdjęciu jest zapisana data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mi to lotto i tak nie miałem największego. Ale ciekaw jestem, czy ktoś przebije w tym roku 52 centy Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wystarczy oryginalny plik na maila, w zdjęciu jest zapisana data. Irku, a lokalizacja? Siłą rzeczy takie konkursy muszą bazować na uczciwości uczestników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pomyślimy na koniec roku.. wtedy będzie trzeba jakoś się dogadać, albo zrobić głosowanie czy coś w tym stylu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pomyślimy na koniec roku.. wtedy będzie trzeba jakoś się dogadać, albo zrobić głosowanie czy coś w tym stylu.A liczenie głosów zlecić PKW 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Te, żartowniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jedziemy od początku. Na razie tyle.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Irek nie obraź się ale jakiś taki mały ten okoń, no i ten pomiar też taki mało dokładny...Wiem, że samemu to i trudno zmierzyć rybę i fotę cyknąć. Edytowane 21 Listopada 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ze 34 ma jak obszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co z tego, że mały.. i tak prowadzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ze 34 ma jak obszył 33 bo przy pysku 1 cm jest zawinięty.. trzeba będzie na koniec roku zrzucić się na mikroskop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 A imię jego trzydzieści i trzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co z tego, że mały.. i tak prowadzę. Dasz łyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak wygram, to tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi