shavt Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Trafiłem na ten wątek i mimo że jestem przekonany że ktoś za chwilę wrzuci tu większego to dla mobilizacji taki pasiak.. Edytowane 21 Listopada 2014 przez shavt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co 2h zmiana lidera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja tak tylko w ramach zmotywowania kolegów do wstawienia nowych fotek(tudzież fotek z miarką ) bo daleko mi do waszych osiągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) To i ja wrzuce tegorocznego 45 z ręki i do wody psdodam, ze łowienie było celowe i okonie jak na dłoni Edytowane 21 Listopada 2014 przez yglo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Z dzisiejszej sesji trollingowej z głębokiej wody ok.12mZanim odpłynął potrzebował trochę czasu na dojście do siebie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Piękna ryba, ale wygląda na to, że nie mogła się zanurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Piękna ryba, ale wygląda na to, że nie mogła się zanurzyć Po dotknięciu szczytówką wędki dała nura w toń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kris1, masz większego niż Mario, ale nie chcesz nam pokazać, co? Z wiosny łowiłeś kabany bez wysiłku, to przez cały rok musiało wpaść coś konkretnego. Ja chyba wyhamuję z fotami i poczekam na koniec roku, ale i tak na 53 lub więcej cm nie liczę zbytnio. No przyznaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 37 ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jeden z kilkunastu 40+ z tygodniowej, czerwcowej wyprawy na Północ. Ten (42 cm) nie był największy, ale był jedynym, który zrobił sobie zdjęcie razem z miarką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Kris1, masz większego niż Mario, ale nie chcesz nam pokazać, co? Z wiosny łowiłeś kabany bez wysiłku, to przez cały rok musiało wpaść coś konkretnego. Ja chyba wyhamuję z fotami i poczekam na koniec roku, ale i tak na 53 lub więcej cm nie liczę zbytnio. No przyznaj się. Irku nie mam udokumentowanego dłuższego okonia -z tego roku- niż Mario. - niestety :lol: , ale do końca roku jeszcze kilka dni - wszystko się może zdarzyć Edytowane 23 Listopada 2014 przez kris1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No czasu coraz mniej, a ochota na browar coraz większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Widzę że atmosfera się zagęszcza We wtorek piwo zmienia lokalizację i udaje się na leżakowanie do beki.No może ciut zbyt poważnie powiedziane. Do beczułkiBeczułka ma pojemność dokładnie 19,5 litra . Edytowane 23 Listopada 2014 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A ja dorzucam do puli ręcznie wykonanego jerka własnej produkcji w kolorze ze zdjęcia Zdjęcie --> Andrzej Stanek Ewentualnie może być któryś z modelu poniżej PozdrawiamMelek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Superowo Piękny gift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dla takiego jerka też bym wrzucił parę fotek ale wolę dawać nagrody.Panowie i Panie butelka wisky też czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A o to i beczułka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wyglada jak torpeda do tego ubota co plywal kolo Stockholmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Jezioro Wilanowskie ,okoń zwolniony do domu Edytowane 3 Grudnia 2014 przez sportfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Sportfishing.pl - ładny GARB!! Mierzyłeś? Na co łyknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Złapany na twister od Mans zielonego koloru .Montaż glowka "czeburaszka" 5gr +hak z duzem uhem ,przypon z fluorocarbonu 0,16 Edytowane 4 Grudnia 2014 przez sportfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 chłop z Mazur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 szkoda, że bez miarki...wesołego Poświętach! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 48 cm. Nie mam zdjęcia z miarą... pozdrawiam 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 O Matko jaki piekny : Gratulacje Kierep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi