Skocz do zawartości

Konkurs okoniowy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie :)  Irek wstawił największego okonia przy miarce - 51cm. Usunął zdjęcie, bo narobiło się tutaj trochę "smrodu". W pełni zasłużenie wygrał Iras - Gratulacje  :)

Nie wygrał bo usunął zdjęcie czyli tym samym odsunął się od konkursu co także ogłosił. Wchodzę w wątek 01,01,2015 i nie widzę jego zdjęć. Dla mnie to jest śmieszne tym bardziej, że powołany "zwycięzca" ma to w dupie.

Organizatorowi gratuluje intencji, współczuje natomiast efektu końcowego.

• Like 3

Panowie.

Z załozenia było to TYLKO zabawa.

Czemu zamiast sie bawić a potem cieszyć czyjąś wygraną w Was tyle ...( brak mi słowa)

Czy życie nie jest wystarczająco smutne by jeszcze sie dobijać jakimiś przepychankami,docinkami?

Czy trzeba  kombinować jak ty komu szpileczkę wbić.

Troszkę więcej optymizmu i pogody ducha wlejcie w swoje Ja.

Bawmy sie . I cieszmy z cudzych osiągnięć

Ps. Troszkę ot.

życzę wszystkim w nadejszłym roku dużo zdrowia i radości.

Marek

• Like 5

Bez względu na wszystko i tak gratuluję wszystkim pięknych garbusów

Dla mnie wszyscy jesteście mistrzami!

Świadome łowienie garbów powyżej 40 cm uważam za jeszcze większą sztukę niż łuskanie pstrągasów z małych rzeczułek.

Organizatorowi wielkie brawa, Marek dzięki !!

Zachowanie obrażalskich jak i nadgorliwych wynagradzają fajne ryby. Dzięki Panowie za fotki ;)

• Like 2

• 2 tygodnie później...

A tu mój; złowiony ( jak dobrze pamiętam :) ) 13tego czerwca. Kijek Fenwick HMG do 10g, Shimano Twin Power 1000FA, Sebile AT Minnow tylko nie pamiętam czy 6,5cm czy 8,5cm :)  Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku!

e004ff2708fabbadmed.jpg

a35d0160fef31bf6med.jpg

Ja pierdziele, 50cm! Pozamiatałeś.

• Like 1

Szkoda że dopiero dzisiaj trafiłem na ten temat. Piekne rybki. Mój okonek już poza konkursowy  z jeziora Dadaj -48 cm.

Jeszcze większych w 2015r wszystkim życzę.

attachicon.gifq.jpg

Uuuu Jarku widzę że nie tylko sandokany atakowałeś!! Będę w Biskupcu to się odezwe. Pozdro Michał.

Edytowane przez Gadget

• 3 tygodnie później...