wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie Irek wstawił największego okonia przy miarce - 51cm. Usunął zdjęcie, bo narobiło się tutaj trochę "smrodu". W pełni zasłużenie wygrał Iras - Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie Irek wstawił największego okonia przy miarce - 51cm. Usunął zdjęcie, bo narobiło się tutaj trochę "smrodu". W pełni zasłużenie wygrał Iras - Gratulacje Nie wygrał bo usunął zdjęcie czyli tym samym odsunął się od konkursu co także ogłosił. Wchodzę w wątek 01,01,2015 i nie widzę jego zdjęć. Dla mnie to jest śmieszne tym bardziej, że powołany "zwycięzca" ma to w dupie.Organizatorowi gratuluje intencji, współczuje natomiast efektu końcowego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tylko na zlocie w SE nie organizujcie żadnych konkursów bo jeszcze się rozpadnie. Jak to mówi mój junior - taki mały suchar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie.Z załozenia było to TYLKO zabawa.Czemu zamiast sie bawić a potem cieszyć czyjąś wygraną w Was tyle ...( brak mi słowa)Czy życie nie jest wystarczająco smutne by jeszcze sie dobijać jakimiś przepychankami,docinkami?Czy trzeba kombinować jak ty komu szpileczkę wbić. Troszkę więcej optymizmu i pogody ducha wlejcie w swoje Ja.Bawmy sie . I cieszmy z cudzych osiągnięć Ps. Troszkę ot.życzę wszystkim w nadejszłym roku dużo zdrowia i radości.Marek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dziękuję wszystkim za gratulację. No i nie mam gdzieś tematu, ale w pewnym momencie zrobiło się przesadnie poważnie, a to popsuło ideę tego wątku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bez względu na wszystko i tak gratuluję wszystkim pięknych garbusów Dla mnie wszyscy jesteście mistrzami! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bez względu na wszystko i tak gratuluję wszystkim pięknych garbusówDla mnie wszyscy jesteście mistrzami! Świadome łowienie garbów powyżej 40 cm uważam za jeszcze większą sztukę niż łuskanie pstrągasów z małych rzeczułek. Organizatorowi wielkie brawa, Marek dzięki !! Zachowanie obrażalskich jak i nadgorliwych wynagradzają fajne ryby. Dzięki Panowie za fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gratulacje Piekne Okonie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Iras gratki za okonia podeślij adres wyślę butelkę to osłodzisz sobie życie .Panowie miało być zabawnie a wyszło jak zawsze.Połamania kija w Nowym Roku i rekordowych okazów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki.. postaram się zrewanżować za taki gest. Będzie to mniejsze niż flaszka, ale podejrzewam, że też sprawi radość i to nie jednej osobie z tego wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki.. postaram się zrewanżować za taki gest. Będzie to mniejsze niż flaszka, ale podejrzewam, że też sprawi radość i to nie jednej osobie z tego wątku. "co rozdajesz, to do ciebie wraca" Edytowane 7 Stycznia 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A tu mój; złowiony ( jak dobrze pamiętam ) 13tego czerwca. Kijek Fenwick HMG do 10g, Shimano Twin Power 1000FA, Sebile AT Minnow tylko nie pamiętam czy 6,5cm czy 8,5cm Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku! Ja pierdziele, 50cm! Pozamiatałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Szkoda że dopiero dzisiaj trafiłem na ten temat. Piekne rybki. Mój okonek już poza konkursowy z jeziora Dadaj -48 cm.Jeszcze większych w 2015r wszystkim życzę.q.jpgUuuu Jarku widzę że nie tylko sandokany atakowałeś!! Będę w Biskupcu to się odezwe. Pozdro Michał. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 O takich okoniach 50, 51cm to ja mogę tylko pomarzyć. A nawet o mniejszych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Uuuu Jarku widzę że nie tylko sandokany atakowałeś!! Będę w Biskupcu to się odezwe. Pozdro Michał.Jaro połowił i Sandokanów i dziabnął pięknego Percha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi