ahmed Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 WitamOd pewnego czasu rozglądam się za jakimś spiningiem, moja stara Germina odejdzie na emeryturę. Więc tutaj pytanie do was co byście polecili do tych max 150 zł? Cudów nie oczekuję, jak mówi przysłowie "ryby się łowi nie sprzętem, a umiejętnościami". W oko mi wpadł Konger Troker 15-40g. Moglibyście coś o nim powiedzieć? ew. zaproponować coś innego?Co do ceny, jest taka a nie inna ponieważ ciężko mi będzie wysupłać to 150 zł, nie mówiąc już o większej kwocie. Kijek ma służyć przeważnie do łowienia gumami, czasami kogut. Czyli typowa wędka sandaczowo - szczupakowa. Łowisko jest głębokie, dlatego nastawiam się na główki rzędu 20-25g. tu link do tego trokera: http://allegro.pl/wedka-konger-troker-spin-h-228-40g-szczupakowy-kij-i3815595363.htmlPozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kiedyś miałem Shimano Venegeance 270cm 10-30 gr taki uniwersał mocna wędeczka i dobrze się operuje główkami 10-25gr w tej cenie chyba się zmieścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 do gum i oogutow potrzeba sztywnego kija choc w porownianiu z germina twn veganence bedzie super fastem. Poogladaj kije mikado - kiedys mialalem temptation czy jakoa tak i bylem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Będziesz łowił z brzegu czy ze sprzętu pływającego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Poszukał bym czegoś z oferty mikado w tej kasie powinieneś coś znaleść fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A o trokerze nie wypowiecie się? Najbardziej by mi odpowiadała akcja mid-fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 a nie lepiej poszukać czegoś używanego? do maja jeszcze trochę czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Szczerze powiedziawszy jak nie weźmiesz wędki w rękę to żadna wypowiedź Ci nic nie da . Również polecam Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jakiś konkretny model może? Troker mnie zachęca, ale nie wiem o nim nic. (oprócz tego, że ładnie wygląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie bierz trokera bo sie lamia z tego co wiem kolega juz sporo reklamacji na sklepie przyjal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://allegro.pl/mikado-essential-pike-240-40-i3790388254.htmlhttp://allegro.pl/mikado-mlt-medium-heavy-spin-270-14-40-g-i3813668388.htmlCoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może ten by Ci spasował: http://jerkbait.pl/topic/33654-k-kijek-sandaczowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie jestem na kupnie, w sensie, że brałbym od ręki, tylko szukam teraz propozycji, żeby jak nadejdzie 1 maja nie "obudzić się z ręką w nocniku" i rozpaczliwie szukać czegoś byle było. A jak będę miał pewne typy, to będzie grono poszukiwań zawężone i mniejsze prawdopodobieństwo wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 a nie lepiej poszukać czegoś używanego? do maja jeszcze trochę czasu zostało Kolega dobrze prawi.Kup coś sprawdzonego używanego bo te nowe chrusty to w większości cholernie łamliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmed Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Tak naprawdę pasowało by mi coś pokroju mojej germiny, tylko nie wiem, czy coś takiego znajdę. Germina jest ciężka ale za nic się jej nie da złamać. EDIT. Mam ofertę okumy black rock 2.18 14-42g. Cena jest dosyć atrakcyjna. Polecicie ją? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez ahmed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi