FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 W tym roku skusiliśmy się na jedną z ofert eventura-szkiery Valdemarsvik.Chciałem pojechać na szkiery jako odmianę od polskich jezior.Robert Taszarek-gospodarz łowiska był jednym z powodów wyjazdu i jeżeli czyta ten wątek to serdacznie pozdrawiam wielkiego fana multików.Powiem krótko naprawdę warto się tam wybrać.Teraz będzie trochę info dla następnych gości tej wody. .a tak łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 .takie dostaliśmy pływadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Pierwszego dnie wypływamy po południu przed przystań i łowimy kilka szczupacków do 65cm na gumy.Na drugi dzień pobytu jest to po co się jeżdzi do Szwecji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 .Ma 107cm i jestem już usatysfakcjonowany wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 .dziewiendziesiątka na gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 .jerk w kolorze morskiej wody okazał się killeram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 .Jeden z pierwszych rzutów fatso14f przyniósł tego 80+.Jerkówka od Łukasza do 65g na dłuższą mete była jadnak za słaba do tej przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Połowiłem na maxa,było świetnie.Chociaż można było włożyć więcej wysiłku oby wytrwać do końca w takim zapale jak na początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 a ten zgrabny lamaniec to co to za cudo ???? oczywiscie jesli wolno wiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Poprostu bez komentarza Pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wypasione sztuki, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 a ten zgrabny lamaniec to co to za cudo ???? oczywiscie jesli wolno wiedziec... Sam go zrobiłem.Chyba wstawiłem foto w wątku woblerowa wariacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 A tutaj kilka fotek ode mnie z VALDEMARSVIK.Mam nadzieje,że będą się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Przepraszam za te czarne kropki,na niektórych zdjęciach,taki mały błąd podczas edycji Jak komuś bardzo to przeszkadza to zmienię żeby było bez kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Bardzo fajne zdjecia Abarth. Gratuluje wyprawy i przygod ze szkierowymi szczupakami Widze ze poszedles w dosc egzotyczne kolory.Byly lepsze niz takie normalne ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Moim super kilerem okazał się Slider tzw.papuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To ciekawe co sie okaze moim Ja na te papugi to nawet na stronach WWW nie zwracam uwagi. Nie mowiac o posiadaniu w pudelku. Tak naprawde, to i tak liczy sie ruch i tonacja kolorystyczna (jasny, ciemny, blyszczacy itd). Jak wiadomo Slider Sliderowi nierowny. Moze akurat trafiles takiego co szusowal idealnie dla tamtych szczupow. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Możliwe Na imitacje płoci F,nie miałem ani jednego brania:)Stąd też pomysł sięgnięcia po takie dzikie kolory:)To akurat był w moim przypadku strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Brało na wszystkie kolory sliderów,prowadzonych w różne sposoby .Można było agresywnie szarpać lub zwyczajnie spinningować sliderem.Co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wszystkie Slidery z wyjątkiem mojej pływającej płoci Nie będę się kłócił w końcu to Ty złapałeś największą rybę wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam.Ładne ryby, jestem pod wrażeniem, klimaty też bardzo piękne.Ale trzymać duze ryby wypadałoby umieć. Za podobne foty na wyspach zostalibyście zlinczowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Super wypraw tylko gratulować i zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi