szewer Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 WitamJeśli ktoś z Was miałbym to co w temacie to byłbym wdzięczny za udostępnienie.PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja mam od Lowrance X-125,ale ona jest również do Fishmarka(to ta sama instrukcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 W jakiej to masz formie? Papier czy może .pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Niestety wersja książkowa Bywasz w W-wie? mogę szybko ksero cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No to kiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie wiem po co dokladnie ta instrukcja? Moze to po prostu wlaczyc i zobaczyc czy ta instrukcja bedzie potrzebna? Mimo, ze jest tam tysiac opcji, najczesciej uzywa sie kilkanascie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Można też ściągnąć symulator ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hose Arkadio Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam.Ściągnołem symulator i troche na nim potrenuje na sucho.Może obejdzie się bez instrukcji )Jak bym dalej miał problemy to napewno się odezwe )PS. a jak ci się widzie ten sprzet?, ja do tej pory działełem na dużo słabszym, więc mam nadzieje być miło zaskoczony?! Pływam głownie na byłych żwirowniach w okolicach Ostrołęki i jeziorach w okolicy Pisza, Ruciane Nida i Szczytna.Najpierw ją przetestuje na lodzie, jeżeli będzie )Bardzo ciekaw jestem jak się będzie sprawowała! )Pozdrawiam i Wesołych Świąt !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Poradzisz sobie spokojnie, obsługa tego Eagla jest prosta. Piszesz że łowisz w okolicach Pisza, znasz jezioro Brzozolasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hose Arkadio Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tak.Wędkowałem tam chyba ze 3 razy ale tylko zimą, ostatni raz byłem ze 4-lata temu , połowiłem głownie okonie i płotki ale nie były to jakieś okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szewer
Witam
Jeśli ktoś z Was miałbym to co w temacie to byłbym wdzięczny za udostępnienie.
Pozdrawiam
Szewer
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi