wilku77 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Poszukuję instrukcji w języku polskim do w/w echosondy. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 http://ww.normark.pl/pl/instrukcje_obslugi/#hideTop Z nickiem to żeś nie mógł lepiej trafić Wracając do tematu to poszukaj na w/w stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilku77 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) http://ww.normark.pl/pl/instrukcje_obslugi/#hideTop Z nickiem to żeś nie mógł lepiej trafić Wracając do tematu to poszukaj na w/w stronieDzięki Baars. Chociaż na tej stronie nie ma instrukcji do modelu 717x. Jest za to do 718x (myślę że to mniej więcej będzie to samo). Nie wiem czy mam nr karty gwarancyjnej bo echo kupiłem od znajomego a do pobrania instrukcji jest niezbędny. Nie wiem o co chodzi z tym nickiem? Jak ktoś jeszcze może z tą instrukcją pomóc to poproszę. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez wilku77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wilk to znana wszystkim i znająca się na wszystkim oraz wszystko najlepsze mająca a nawet wszystkich tuzów wędkarstwa znająca postać na forum. Przyjmuje dla niepoznaki co i raz to nowy nick na forum - ale dla wszystkich pozostaje wilkiem. Rozpoznawanie wilka to rodzaj gry uczestników i użytkowników forum. Dlatego dla wielu twój nick brzmi jak brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilku77 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nick wziął się od mojego nazwiska (tak też mnie nazywają moi znajomi) i nie mam nic wspólnego z "wilkiem" ktory ma wszystko najlepsze i wszystko wie najlepiej.Uważam siebie za skromną osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nikt nie ma przecież pretensji i nie neguje skromności. Ot, taki zbieg okoliczności gdzie akurat taki nick kojarzy się tak jak się kojarzy. Ale uszy do góry prawdziwy wilk używa pewnie już kolejnego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wilku77 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam. Juz mam instrukcję w jezyku polskim do 717. Chociaż nie jest to taka książkowa wersja jak angielska to może sie przydać. Jeśli ktoś bedzie takową potrzebował chętnie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nixon69 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam. Juz mam instrukcję w jezyku polskim do 717. Chociaż nie jest to taka książkowa wersja jak angielska to może sie przydać. Jeśli ktoś bedzie takową potrzebował chętnie pomogę. Potrzebuję do 718. Jeśli możesz pomóc będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyt1 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Witam. Juz mam instrukcję w jezyku polskim do 717. Chociaż nie jest to taka książkowa wersja jak angielska to może sie przydać. Jeśli ktoś bedzie takową potrzebował chętnie pomogę.Witam,poszukuję tej instrukcji (717). Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wilku77
Witam. Poszukuję instrukcji w języku polskim do w/w echosondy. Proszę o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi