lukomat Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Redakcja jerkbait.pl rozwaza wprowadzenie zmian w regulaminie dotyczacym publikacji zdjec. Chcielibysmy poznac opinie forumowiczow na temat zdjec keltow prezentowanych na forum. W imieniu redakcji zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Friko , portal jerkbait.pl jest miejscem na tyle niekonwencjonalnym ale i forum bogatym w ludzi rozumnych , kulturalnych oraz inteligentnych , że obecność albo nieobecność jednego czy dwóch pyskaczy niczego chyba nie zmienia w jego wizerunku , tresci albo kierunku .. Nie zauważyłem konkursu . czocho , celowe łowienie keltów salmo trutta jest stuprocentowym obciachem , obyczajowym obrzydlistwem i czynem całkowicie niegodnym zdeklarowanego admiratora ryb pośród bardziej zaawansowanych umownie zwanych rybami szlachetnymi . Żeby sprawy nie komplikować przesadnie długimi wywodami , mam wyznawców tej okropnej mody za dzicz , hołotę , wedkarskich kmiotów i prymitywów , których roje wygenerowały zgodnym wysiłkiem ; grabowszczyzna we wspólpracy z kultowym ponoć redaktorem , który daje tej marności swoją twarz. Mówię jak jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A ja se kija na glizdy kazałem ukręcić. Obciach gwarantowany jak z tym na zlot przyjadę a w kapocie stadko pluszowej dendrodeny napolerowane na glanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No i pierwszą edycję konkursu mamy już za sobą. Z miesiąca kwietnia załapały się trzy rybki krajowe, z czego dwie trochę na zasadzie dobrej woli bo łowcy nie raczyli napisać więcej o okolicznościach połowu ( poza chlubnym przypadkiem @Wojtiego ). Propagatorzy srebrniaków, tak gorliwie tu występujący parę miesięcy temu też jakoś specjalnie d...y nie ruszyli. Nie mówię zaraz żeby zaświecili tu okazem jakiegoś srebrniaka bo oczekiwać wyprawy na ryby od gentlemanów przecież nie wypada ale żeby choć łaskawe zainteresowanie konkursem wykazali albo np. wsparli aktualnie trwające głosowanie.... http://jerkbait.pl/topic/39705-g%C5%82osowanie-kwietniowa-edycja-konkursu-srebro-za-srebro/ jak zwykle moderator - Lukomat w tym przypadku - został sam na placu boju. Współczuję takiej 'drużyny' i takiego wsparcia ze strony forumowiczów Łukaszu. Jak widać najłatwiej sobie podziamgotać w necie o nowych zakazach, zrobić coś konstruktywnego dużo trudniej. No nic, zobaczymy co przyniosą kolejne miesiące. Może coś się ruszy.aaaaaaaaaaaaaa Ja to widzę jednak trochę inaczej,wyraźniej.Kelta upier...lić znacznie łatwiej ,niż srebrniaka.Dotyczy to praktycznie wszystkich gatunków ,nawet tych powszechnie "dla ubogich",typu boleń itp.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No i pierwszą edycję konkursu mamy już za sobą. Z miesiąca kwietnia załapały się trzy rybki krajowe, z czego dwie trochę na zasadzie dobrej woli bo łowcy nie raczyli napisać więcej o okolicznościach połowu ( poza chlubnym przypadkiem @Wojtiego ). Propagatorzy srebrniaków, tak gorliwie tu występujący parę miesięcy temu też jakoś specjalnie d...y nie ruszyli. Nie mówię zaraz żeby zaświecili tu okazem jakiegoś srebrniaka bo oczekiwać wyprawy na ryby od gentlemanów przecież nie wypada ale żeby choć łaskawe zainteresowanie konkursem wykazali albo np. wsparli aktualnie trwające głosowanie.... http://jerkbait.pl/topic/39705-g%C5%82osowanie-kwietniowa-edycja-konkursu-srebro-za-srebro/ jak zwykle moderator - Lukomat w tym przypadku - został sam na placu boju. Współczuję takiej 'drużyny' i takiego wsparcia ze strony forumowiczów Łukaszu. Jak widać najłatwiej sobie podziamgotać w necie o nowych zakazach, zrobić coś konstruktywnego dużo trudniej. No nic, zobaczymy co przyniosą kolejne miesiące. Może coś się ruszy. Naprawdę, 5 gwiazdek za styl.Nie wiem co Toba kieruje, ale jeśli chęć zniechęcenia nawet najwytrwalszych - to wyrabiasz stachanowskie normy.Można by tu pisać o terminach trochę z dupy, o tym że np na wyspach ryby na wielu rzekach pojawiają się od niedawna, co dla kogoś kto kończy łowienie pstrągów w marcu i utożsamia łosie z ciśnięciem sflaczałych skarpet przy -10 w śniegu po kolana może być lekkim zonkiem, ze wcześniej większość moich znajomych z którymi jeżdżę odpuszcza, by właśnie keltów nie przerzucać itd... ale coraz częściej żal czasu na gadanie tutaj... Byle kolejne efnaście wątków onanistycznych o feniksach w tytanach powstało, o, to konstruktywnie sporo wnosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Obiecuję Friko, że będę się starał. U mnie zwiadowcy już się pojawili Tylko Feniksa na tytanach muszę sobie dać ukręcić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Panowie .. Można pchać tą życiową dla niektórych pasję w górę , można się w niej stoczyć jak po równi pochyłej - do formatu przysłowiowego kelciarza . Prosty wybór , i niemniej prosta w konsekwencji reputacja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Friko , portal jerkbait.pl jest miejscem na tyle niekonwencjonalnym ale i forum bogatym w ludzi rozumnych , kulturalnych oraz inteligentnych , że obecność albo nieobecność jednego czy dwóch pyskaczy niczego chyba nie zmienia w jego wizerunku , tresci albo kierunku .. Nie zauważyłem konkursu . czocho , celowe łowienie keltów salmo trutta jest stuprocentowym obciachem , obyczajowym obrzydlistwem i czynem całkowicie niegodnym zdeklarowanego admiratora ryb pośród bardziej zaawansowanych umownie zwanych rybami szlachetnymi . Żeby sprawy nie komplikować przesadnie długimi wywodami , mam wyznawców tej okropnej mody za dzicz , hołotę , wedkarskich kmiotów i prymitywów , których roje wygenerowały zgodnym wysiłkiem ; grabowszczyzna we wspólpracy z kultowym ponoć redaktorem , który daje tej marności swoją twarz. Mówię jak jest .. ..jestem hołotą, kmiotem i prymitywem Sławku...melduję się w leśnym odcinku Wlewa nad Regą co by celowo zaciąć kelta, tylko i wyłacznie kelta - srebra strącam z kija, nie zacinam, odganiam bo strasznie obrzydzaja mnie i moga powykrzywiac podczas holu tytanowane sicki ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ładna ryba, ładna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wow rzeczywiście ryba że kopara opada - dała popalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przecież to wychudziała,bidna kelcina...z założenia nie mogła powalczyć...a tak serio to kij z seri S&S dal rade choć strzał niemal spod kija, a ryba nie położyła się na boku zaraz po braniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Patryk, ryba fajowa, zdjęcie też. Pisałem już Ci, że w Twoich fotkach widać szacunek dla łowionych ryb. Odnośnie sporu. Wypada chyba tylko parafrazować klasyków: Będzie taki dzień, bardzo ciepły choć styczniowy;dzień, zwykły dzień, w którym zgasną wszelkie spory.Będzie taki dzień, w którym troć wita wszystkich,dzień, który już każdy z nas zna od kołyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 I Ty Brutusie keltciarstwo sławisz .. Takie właśnie ładne foty , ładne ryby , zajebiste klimaty przez dwie bite dekady krzyczały z łam miesięcznikowatych , podstawiając gazetowym pustym łbom model zastępczy , obniżając im usłuznie poprzeczkę , kryjąc noworoczne horrendum , falsyfikujac także normę etyczna .. Prawdziwa epidemia Ooo , jeszcze wierszokelt się dołożył do tęczowego obrazeczka polskiej szkoły łowienia salmonidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 czocho , celowe łowienie keltów salmo trutta jest stuprocentowym obciachem , obyczajowym obrzydlistwem i czynem całkowicie niegodnym zdeklarowanego admiratora ryb pośród bardziej zaawansowanych umownie zwanych rybami szlachetnymi . Żeby sprawy nie komplikować przesadnie długimi wywodami , mam wyznawców tej okropnej mody za dzicz , hołotę , wedkarskich kmiotów i prymitywów , których roje wygenerowały zgodnym wysiłkiem ; grabowszczyzna we wspólpracy z kultowym ponoć redaktorem , który daje tej marności swoją twarz. Mówię jak jest .. Na szczęście to tylko Twoja subiektywna opinia Sławku jak w każdym temacie, w którym zabierasz głos ...Twoje normy i wyznaczniki i mówiąć kolokwialnie kilku twoich przydupasów (bez wskazywania palcami ).. nie odnajdują sie w realnym świecie a tym bardziej w Polskiej rzeczywistości.....takie odnoszę wrażenie Parę spraw w tym temacie wyjasniliśmy sobie, ale....... ....do 01.01 jeszcze daleko także nie popuszczaj pary Sławku, żeby nie spalic się na przedbiegach i zachowaj Swoje asy w rękawie do stycznia ...jeszcze będzie czas żeby się poprzekomarzać siema-pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ..kurde Sławek, pisz po Polsku bo muszę łuskać meritum między białymi wierszami ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ....bo do polemiki ze Sławkiem musisz Patryk się przygotować....ja zakupiłem ...słownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ....bo do polemiki ze Sławkiem musisz Patryk się przygotować....ja zakupiłem ...słownik Kamil, mnie się wydaje, że wyrzuciłeś pieniądze w błoto. Kolega Sławek pisze w języku niezrozumiałym... i to ma sens bo chyba czyta także w tym swoim niezrozumiałym dla innych języku. Tyle od wierszokelta... czerwonogitarowego dla innych potrafiących czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Patryku, brzydalu, zamieszczając to zdjęcie bezwstydnie podcinasz nogi wszystkim przebierającym nimi, gotowymi za złowienie (i sfotografowanie!) kelta wymownie nos zmarszczyć. Albo i dwa palce do gardła włożyć. Jak śmiesz tak prosto w twarz udowadniać, że to, co z definicji MUSI być obrzydliwe, potrafi być piękne?! Oj, nieładnie, nieładnie. Przy najbliższym spotkaniu będę musiał za karę sklaneczką z czymś zacnym się z Tobą stuknąć. (...) ....do 01.01 jeszcze daleko także nie popuszczaj pary Sławku, żeby nie spalic się na przedbiegach i zachowaj Swoje asy w rękawie do stycznia ...jeszcze będzie czas żeby się poprzekomarzać siema-pozdro Nie bądź taki.Kamilu, pozwól łaskawie Sławkowi parę popuszczać. Nawet mając inne poglądy, warto czasem chwilę refleksji sobie zafundować.A do 01,01 jeszcze sporo czasu. Bez popuszczania pary będzie popuszczanie w spodnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Patryku, brzydalu, zamieszczając to zdjęcie bezwstydnie podcinasz nogi wszystkim przebierającym nimi, gotowymi za złowienie (i sfotografowanie!) kelta wymownie nos zmarszczyć. Albo i dwa palce do gardła włożyć. Jak śmiesz tak prosto w twarz udowadniać, że to, co z definicji MUSI być obrzydliwe, potrafi być piękne?! Oj, nieładnie, nieładnie. Przy najbliższym spotkaniu będę musiał za karę sklaneczką z czymś zacnym się z Tobą stuknąć. ..oj jak najbardziej ...za kołnierz nie wyleję, obiecuję..a i na druga nogę poleję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 @ czocho. Czemu tylko przydupasow? A cwele? Tak pięknie by pasowało do walonek i zatluczonego kelta ... Rzeczywiście, poglady Sławka i jego przydupasow nie.pasują do wiecznie poklepujacej się po plecach rzeczywistości w pl. Panowie, jesteście zajebisci, nie dajcie sobie wmówić ze to co robicie to żenujący obciach. Gratki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sławku, straszny jest ten Twój ból dupy na punkcie Marka Szymańskiego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Patryk, ryba fajowa, zdjęcie też. Pisałem już Ci, że w Twoich fotkach widać szacunek dla łowionych ryb. ...no co Ty Adam...nie dawniej niż wczoraj jeden z młodszych, ambitnych userów naubliżał mi i nawyzywał od kłusol za łowienie i wypuszczanie ryb godnie z regulaminem wody..także chyba coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 @ czocho. Czemu tylko przydupasow? A cwele? Tak pięknie by pasowało do walonek i zatluczonego kelta ... Rzeczywiście, poglady Sławka i jego przydupasow nie.pasują do wiecznie poklepujacej się po plecach rzeczywistości w pl. Panowie, jesteście zajebisci, nie dajcie sobie wmówić ze to co robicie to żenujący obciach. Gratki ;-)....uderz w stół, a nożyce........ ...Zycie mnie nauczyło Kubusiu ...że "pewne" słowa trzeba ważyc....może do tego kiedyś dojdziesz ....no chyba , że masz zajechaną pajdę i ostro sztywny jesteś... to sorry ....pamiętaj, że "cwel" to nie stan umysłu....tylko roz.....ne dupsko a jak mówi regulamin....staramy się nie obrażać...nawet w żartach...więc wiesz ........... ...wracając do meritum...nie zauwazyłem że ktoś tutaj propaguje zabijania keltów...ewentualnie ich poławianie w zakresie swojego sumienia i etyki...stosując się oczywiscie do zasad C&R ....a efektem takich połowów może byc piękna fotka jak ta Patryka...i nie widze w tym nic złego .... ....To Wy ...."lepsiejsi i elitarniejsi" macie z tym problem...nie ja ...także powodzenia w misji....bo już widzę za wami tłumy "nawróconych" na tylko jedyna słuszną drogę ........nikt tutaj również nie nosi "walonków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 i jeszcze pytanko...gdybyście np. byli wegetarianami ....to jechalibyście po tych "gorszych" co żrą mięcho??? ....w mojej opinii większym złem które i tak w jakiś sposób wszyscy wyrządzamy rybom jest łowienie przed tarłem ......niż po ...ale zaznaczam że nie znam sie tak jak Wy...pozdrawiam i bez urazy chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mysle, ze intencja Friko nie bylo wywolanie zadymy, ale zachecenie do udzialu w konkursie konkursie, zarowno przez wstawianie fotek jak i glosowanie/komentowanie etc. Jest maj i nie ma wymowek, ze za zimno czy za wczesnie. Niech trociarze wreszcie rusza nad wody i pochwala sie wynikami, a kelciarze pokaza ze tez potrafia cos zlapac poza okresem potarlowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Phhii , też mi dopiero kelciarska ferajna Chyba znów chcecie żebym was kolejny raz wyśmiał ..Ilu by was nie było , nie macie racji - a pominę tu nawet łaskawie fakt prosty , że kelciarstwo jest kwintesencją obciachu oraz ewidentnym krokiem wstecz zupełnie charakterystycznym dla bachorów grabowszczyzny i kultowego guru Moda jest jednoznacznie idiotyczna , do natychmiastowej kasacji , a jej zwolennicy do reedukacji !! Być może nie wygram , ale przynajmniej nie prze...ałem wizerunku tak beznadziejnie jak wy , koledzy moi w hobby plus naragratymegarybka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukomat
Redakcja jerkbait.pl rozwaza wprowadzenie zmian w regulaminie dotyczacym publikacji zdjec. Chcielibysmy poznac opinie forumowiczow na temat zdjec keltow prezentowanych na forum. W imieniu redakcji zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji.
Top użytkownicy dla tego pytania
37
35
34
24
Popularne dni
17 Sty
29
28 Sty
28
7 Sty
27
8 Maj
27
Top użytkownicy dla tego pytania
Sławek Oppeln Bronikowski 37 odpowiedzi
Jerzy Kowalski 35 odpowiedzi
Kuba Standera 34 odpowiedzi
lukomat 24 odpowiedzi
Popularne dni
17 Sty 2014
29 odpowiedzi
28 Sty 2014
28 odpowiedzi
7 Sty 2014
27 odpowiedzi
8 Maj 2014
27 odpowiedzi
Popularne posty
patu
..jestem hołotą, kmiotem i prymitywem Sławku...melduję się w leśnym odcinku Wlewa nad Regą co by celowo zaciąć kelta, tylko i wyłacznie kelta - srebra strącam z kija, nie zacinam, odganiam bo straszn
Kuba Standera
@ Lukomat - taka uwaga, może do przekazania i dla reszty teamu? Jerkbait chyba od początku był, przynajmniej dla mnie - portalem idącym w awangardzie. Takim, który zmuszał by pracować nad sobą, nad
Friko
Doszliśmy do wniosku, że zamiast tworzyć ograniczenia lepiej jest tworzyć Użytkownikom szanse i wyzwania. Zamiast karać lepiej jest nagradzać i promować. Jest to zgodne z misją jerkbaita zakładającą o
Opublikowane grafiki
340 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi