szczupakowy joe Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 witam wszystkich kolegów wędkarzy co myslicie o tym zestawie bo zamierzam kupić w tym roku? shimano Biomaster Spin 9 1 MHDługość: 2,77m ; Ciężar wyrzutu: 15-50g ; Długość transportowa: 1,43m ; Ilość elementów: 2 ; Waga: 179g kołowrotekshimano Stradic CI4 4000FAPrzełożenie: 5.8:1 ; Ilość łożysk: 6+1 ; Pojemność szpuli: 260m/0,25mm ; Waga: 255g łowie głównie na wieksze gumy i wahadła do 30g algi 3, kalewy i podobne, wcześniej miałem kręcioł nexawe i kij nexawe i dostawał niezłe obciążenia kilka lat do tej pory sprawny sprzet ale mysle nad zakupem z wyszej półki z tej samej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 większe gumy tzn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) widziałem ten kij nad wodą i raczej do dużych blach jest za giętki Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Remek107 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupakowy joe Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) większe gumy to kopyta 15cm na głowach 25g. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez szczupakowy joe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Kup wolniejszy kreciolek, na kiego grzyba przelozenie 5,8:1? Pstragi lowisz ciagnac przynety z pradem? Bolenie? Bo wtedy widze sens tak szybkiego kolowrotka, na duze gumy, wahadla, znajdz cos w okolicy 5-5,2:1 i styknie... Lzej bedzie chodzic, mniej sie mechanizm bedzie meczyl itp. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Pele76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pele 76 ma racje. Odczułem to własnej skórze. Kręcioł z tym przełożeniem nie wytrzyma sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak ktoś popyla na szybkiej rzece, to dla mnie jedyny sens używania czegoś w okolicy 6:1 na szczupaczenie to 5:1 a można i niżej. Im niżej, tym wolniej, im wolniej, tym lżej im lżej tym dłużej sprzęcik pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi