Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zwracam się z pytaniem jak w temacie, czy miał może ktoś do czynienia z tym wędziskiem, nie wiem nic zupełnie o tej firmie, ale bardzo przypasowały mi parametry których próżno mi było szukać przez dłuższy czas w gotowych wędkach.Skłaniałbym się bardziej do lżejszej wersji z podanego poniżej linku, ewentualnie może ktoś wie jak jest z danymi katalogowymi a rzeczywistymi w tej wędce. http://www.pecheur.com/en/pl/buy-casting-rod-fox-rage-ultron-series-jerkbaiting-86104.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co do kijka Ci nie pomogę niestety, ale przy okazji spytam, czy już wcześniej kupowałeś coś na tej stronie? Ktokolwiek wie czy jest to sprawny portal, jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja kupuje u nich - i jezeli chodzi o sprawnosc - zazwyczaj jest tak kij kupuje w poniedzialek a czwartek / piatek mam juz go w domu - pelna profeska i pancerne pakowanie paczek - z swojej strony moge polecic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 super, dzięki za info. Doliczają jakieś cełko do tego, czy tylko przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Rozmawiałem z osobą, która nabywała u nich castingi sakury i też mówiła, że szybko dochodzą przesyłki a idą podobnież z francji. Sądzę, że tylko przesyłka inaczej by to nie było opłacalne, ale mogę dopytać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzięki Tomek, będę wdzięczny. Też mi się tak wydaje, a jak widać mają tam kilka ciekawych rzeczy, muszę się przyjrzeć dokładnie co oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tak sklep jest Francuski to i wysylka z frnacji zadne clo i vat nie dochodzi bo to UE. Tylko koszt wysylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 pięknie, pięknie. W końcu coś będzie można zakupić oryginalnego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja właśnie kupiłem w podobnym sklepie, czekam aż dojdzie daiwa zillon. Maja dużo promocji praktycznie na wszystko co wędkarskie. Moja wędka ma właśnie do nicj wjechać na magazyn więc puki co czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja właśnie kupiłem w podobnym sklepie, czekam aż dojdzie daiwa zillon. Maja dużo promocji praktycznie na wszystko co wędkarskie. Moja wędka ma właśnie do nicj wjechać na magazyn więc puki co czekam...Powiedz coś więcej jeśli tam są ciekawe promocje, każdy by chciał skorzystać, chyba, że już umieściłeś w temacie o promocjach I co za nowość ma wlecieć na magazyn ;]Poszukuję właściwie 2 wędek na przyszły sezon i zbieram informacje żeby znów nie spudłować z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pisałem już o tym, tzn bardziej pytałem. Teraz już zamówiłem.www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/daiwa-td-zillion-dragon-forester-i/32668/p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kojarze ten sklep, wysylka tez jest bez cla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tak gls 20 pare zł. idzie z hiszpanii bodajze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gitarka, maja tez niezle sprzety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością. Dziś mi odpisali, że towaru jeszcze nie ma. Mam nadzieję, że mnie nie wyrolują i nie zrażę się do zakupów zaagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kojarze ten sklep, wysylka tez jest bez cla?Tak jak obiecałem pytałem kolegi co zamawiał stamtąd i oczywiście bez ukrytych kosztów tylko przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A może ktoś coś więcej napisać na temat tej wędki z linka? Zaciekawił mnie ten fox rage ultron do 60g. Nie ma za bardzo gdzie tego kija obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Obawiam się, że będzie problem z opinią. Potrzeba odważnego kto kupi i zrelacjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dokladnie, jest jakis chetny?;-) fox kojarzy mi sie z karpiowaniem, a to daaaleki krewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Obawiam się, że będzie problem z opinią. Potrzeba odważnego kto kupi i zrelacjonuje Tomek , jak Ci się nie śpieszy to może w lutym będę mieć w łapach tego Foxa.Miałem wszystkie modele Ultronów , ale nie jestem teraz w stanie opisać konkretnie każdego.Jak dla mnie podchodzą trochę charakterystyką pod kijki Gunki Pezon & Michel z tych cięższych modeli.Trochę pozbawione lekkości i delikatności - jak dla mnie - sprawiają ciężkawe wrażenie.Solidne - raczej tak.Przedostatnia półka kijków Foxa. Bardzo przypadły mi do gustu kołowrotki z serii Ultron.Można podpasować pod design kija - ważne dla estetów. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Tomek , jak Ci się nie śpieszy to może w lutym będę mieć w łapach tego Foxa.Miałem wszystkie modele Ultronów , ale nie jestem teraz w stanie opisać konkretnie każdego.Jak dla mnie podchodzą trochę charakterystyką pod kijki Gunki Pezon & Michel z tych cięższych modeli.Trochę pozbawione lekkości i delikatności - jak dla mnie - sprawiają ciężkawe wrażenie.Solidne - raczej tak.Przedostatnia półka kijków Foxa. Bardzo przypadły mi do gustu kołowrotki z serii Ultron.Można podpasować pod design kija - ważne dla estetów. O właśnie i ze względu na taką pomocną dłoń pisałem w temacie "Nowe pomysły" o drugim stopniu aprobaty po "lubię to" czyli "podaruj jerka". Do jednego moda pisałem o zapoznanie się z rekonesansem tematu i wyrażeniem opinii jednak chyba ma ważniejsze sprawy niż zapoznanie się z pomysłem użytkownika, który nie jest w establishmencie forumowym. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Panowie i znalazł się ktoś pierwszy do przetestowania Fox rage'a? Mocno zastanawiam się nad tym ultronem 60g, ale chodzi mi po głowie również dragon jig&jerk 70 cena bardzo podobna. Opinie dragona pozytywne a o foxie nic prawie nie ma. Bartek licze na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 15 Maja 2015 przez Lars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi