Skocz do zawartości

FOX RAGE ULTRON Prośba o opinie

Tomek88

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się z pytaniem jak w temacie, czy miał może ktoś do czynienia z tym wędziskiem, nie wiem nic zupełnie o tej firmie, ale bardzo przypasowały mi parametry których próżno mi było szukać przez dłuższy czas w gotowych wędkach.

Skłaniałbym się bardziej do lżejszej wersji z podanego poniżej linku, ewentualnie może ktoś wie jak jest z danymi katalogowymi a rzeczywistymi w tej wędce.

http://www.pecheur.com/en/pl/buy-casting-rod-fox-rage-ultron-series-jerkbaiting-86104.html

• Like 1

Rozmawiałem z osobą, która nabywała u nich castingi sakury i też mówiła, że szybko dochodzą przesyłki a idą podobnież z francji. Sądzę, że tylko przesyłka inaczej by to nie było opłacalne, ale mogę dopytać jakby co :)

Ja właśnie kupiłem w podobnym sklepie, czekam aż dojdzie daiwa zillon. Maja dużo promocji praktycznie na wszystko co wędkarskie. Moja wędka ma właśnie do nicj wjechać na magazyn więc puki co czekam...

Powiedz coś więcej jeśli tam są ciekawe promocje, każdy by chciał skorzystać, chyba, że już umieściłeś w temacie o promocjach :)

I co za nowość ma wlecieć na magazyn ;]

Poszukuję właściwie 2 wędek na przyszły sezon i zbieram informacje żeby znów nie spudłować z wyborem ;)

Obawiam się, że będzie problem z opinią. Potrzeba odważnego kto kupi i zrelacjonuje ;)

Tomek , jak Ci się nie śpieszy to może w lutym będę mieć w łapach tego Foxa.

Miałem wszystkie modele Ultronów , ale nie jestem teraz w stanie opisać konkretnie każdego.

Jak dla mnie podchodzą trochę charakterystyką pod kijki Gunki Pezon & Michel z tych cięższych modeli.

Trochę pozbawione lekkości i delikatności - jak dla mnie - sprawiają ciężkawe wrażenie.

Solidne - raczej tak.

Przedostatnia półka kijków Foxa.

Bardzo przypadły mi do gustu kołowrotki z serii Ultron.

Można podpasować pod design kija - ważne dla estetów. ;)

Edytowane przez makamba
  • Like 1

Tomek , jak Ci się nie śpieszy to może w lutym będę mieć w łapach tego Foxa.

Miałem wszystkie modele Ultronów , ale nie jestem teraz w stanie opisać konkretnie każdego.

Jak dla mnie podchodzą trochę charakterystyką pod kijki Gunki Pezon & Michel z tych cięższych modeli.

Trochę pozbawione lekkości i delikatności - jak dla mnie - sprawiają ciężkawe wrażenie.

Solidne - raczej tak.

Przedostatnia półka kijków Foxa.

Bardzo przypadły mi do gustu kołowrotki z serii Ultron.

Można podpasować pod design kija - ważne dla estetów. ;)

O właśnie i ze względu na taką pomocną dłoń pisałem w temacie "Nowe pomysły" o drugim stopniu aprobaty po "lubię to" czyli "podaruj jerka". Do jednego moda pisałem o zapoznanie się z rekonesansem tematu i wyrażeniem opinii jednak chyba ma ważniejsze sprawy niż zapoznanie się z pomysłem użytkownika, który nie jest w establishmencie forumowym.

Edytowane przez Tomek88

• 3 miesiące temu...

Panowie i znalazł się ktoś pierwszy do przetestowania Fox rage'a? Mocno zastanawiam się nad tym ultronem 60g, ale chodzi mi po głowie również dragon jig&jerk 70 cena bardzo podobna. Opinie dragona pozytywne a o foxie nic prawie nie ma. Bartek licze na Ciebie ;)

• 1 rok później...