danek Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 WitamMam pytanie odnośnie tych dwóch zbiorników:Czy wolno na nich łowić z łodzi i używać silników spalinowych?Który ze zbiorników należy do regionu Dolnośląskiego? No i najważniejsza sprawa, co się tam łowi ( interesuje nie drapieżnik - narazie szczupaki i okonie ) Będę wdzięczny z jakiekolwiek wieści Pozdrawiamdanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 cześć na obu zbiornikach można łowić na składke DOlnoślaską,można łowić z łodzi tylko nie wiem czy na silnikach spalinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 My pływaliśmy i kilka innych łodzi tez pływało na spalinach. Nikt nie zgłaszał problemów. Z tego co pamiętam z łodzi można tam łowić od 1 czerwca. Ryby z roku na rok coraz więcej. Słyszy się o dużych szupakach i okoniach. Coraz więcej sandaczy, a do tego wszystko to co mieszka w Nysie. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Dzięki wielkie z info PozdrawiamDanek PS Słyszałem że jest tam problem z pozostawieniem aut, czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Kiedyś był problem ,obecnie auto można zostawić poza obrębem wału są 2 slipy do łodzi jeden na Topoli przy ujściu koło kamiennego mostu a 2 na Kozielnie od strony betonówki tuż za żwirownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 WitamMam pytanie odnośnie tych dwóch zbiorników:Czy wolno na nich łowić z łodzi i używać silników spalinowych?Który ze zbiorników należy do regionu Dolnośląskiego? No i najważniejsza sprawa, co się tam łowi ( interesuje nie drapieżnik - narazie szczupaki i okonie ) Będę wdzięczny z jakiekolwiek wieści Pozdrawiamdanek Witam nie przekreślaj Mietkowa pare sandaczy tam jeszcze zostalo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 WitamMam pytanie odnośnie tych dwóch zbiorników:Czy wolno na nich łowić z łodzi i używać silników spalinowych?Który ze zbiorników należy do regionu Dolnośląskiego? No i najważniejsza sprawa, co się tam łowi ( interesuje nie drapieżnik - narazie szczupaki i okonie ) Będę wdzięczny z jakiekolwiek wieści Pozdrawiamdanek Witam nie przekreślaj Mietkowa pare sandaczy tam jeszcze zostalo !!! Spokojnie REMIKTego zbiornika nie przekreślam zbyt dużo lat, godzin na nim spędziłem, aby z niego zrezygnować. Bardzo lubię te łowisko i nawet w najgorszych latach 2006, 2001 bądź 2000, 1998 r. na nim łowiłem oczywiście z różnymi skutkami.A na Kozielno i Topola jeszcze nigdy nie łowiłem, wolałem pojechać na Głybinów bądź Otmuchów, który jest bardziej atrakcyjny. Pozdrawiamdanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIK Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam .A na Kozielno i Topola jeszcze nigdy nie łowiłem, wolałem pojechać na Głybinów bądź Otmuchów, który jest bardziej atrakcyjny. Pozdrawiamdanek Na Otmuchowie jest ok , do czasu kiedy w zasięgu rzutu nie pojawi sie szarańcza 'z Relaxa . Głębinów jest dla mnie nieznany - zawsze miałem mizerne wyniki ,choc widzialem ,że zawodowcy pięknie punktowali . No i 2 razy dalej - mieszkam w Dzierzoniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witajcie na temat jak to Remik nazwal szaranczy z RELAXA juz byl watek HAHA niezle haha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witajcie na temat jak to Remik nazwal szaranczy z RELAXA juz byl watek HAHA niezle haha pozdrawiamWitajcieW zeszłym roku miałem okazję widzieć ich w akcji, ja i kolega łowiliśmy sandacze a oni pływali jak bolidy w koło nas i nie mogli się napatrzeć - najgorsze było to że ryby trafiały do wody a oni patelnie smalcem smarowali:lol: . danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1979 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czy na topoli i kozielnie wolno rozbić namiot?? proszę o odpowiedż jak ktoś wie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Czy ktoś już był w tym roku na wspomnianych zbiornikach? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam,Ja jak kolega wyżej w tym samym temacie .bo jeszcze nie dotarłem nad tą wodę –oblegałem Mietków i Brzeg Dolny na Mistrzostwach Okręgu .Dajcie jakieś wieści.Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kolego nie smalec tylko oliwa z pestek winogrona. A tak na marginesie to gdzie ty tak łowiłeś te ryby że chłopaki z RELAXA nie mogli sobie dac rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ktoś był w tym roku i wie jak wygląda poziom wody na tym zbiorniku ? Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Topola bardzo niski poziom, roboty przy tamie ,zalew Paczkowski niski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Topoli trwają prają odkrywkowe na środku jeziora. Pracują koparki i ładowarki. Jeżdżą ogromne ciężarówki wożące kruszywo, usypywany jest także wał przez środek zbiornika pewnie na potrzeby taśmociągu, sezon ten i kolejne dla motorowodniaków spalony. Obecnie brakuje 4 metrów wody z poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Topoli trwają prają odkrywkowe na środku jeziora. Pracują koparki i ładowarki. Jeżdżą ogromne ciężarówki wożące kruszywo, usypywany jest także wał przez środek zbiornika pewnie na potrzeby taśmociągu, sezon ten i kolejne dla motorowodniaków spalony. Obecnie brakuje 4 metrów wody z poziomu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 jest Komunikat Pzw Wałbrzych , zakaz polowu ze srodkow plywających i zakaz polowu w nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 rozjebali zbiornik jak mietków i tyle, kopanlnia pod przykrywką remontu tamy robi co chce a ch*** ze wędkarze karte z wałbrzyskiego opłacili i nie mają gdzie połowić i popływać. Za chwilę na kozielnie bedzie taki zakaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) . Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 rozjebali zbiornik jak mietków i tyle, kopanlnia pod przykrywką remontu tamy robi co chce a ch*** ze wędkarze karte z wałbrzyskiego opłacili i nie mają gdzie połowić i popływać. Za chwilę na kozielnie bedzie taki zakaz. Śmierdzi to na odległość ktoś ma niezłe wpływy albo ktoś coś dostał?Szkoda tego wszystkiego naprawdę bo zbiornik tak ładnie się odrodził po latach posuchy.Kozielno jest jak studnia może troszkę okonia tam jeszcze pływa resztę miejscowi skłusowali jedynie można sobie popływać nie licząc na brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 no byłem dzisiaj przejazdem i nie ma mowy żeby do czerwca się z stamtąd wynieśli. Koparki na środku jeziora i jakieś baraki. Co oni tam kopią ? żwir którego koparka nie mogła wydobyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 no byłem dzisiaj przejazdem i nie ma mowy żeby do czerwca się z stamtąd wynieśli. Koparki na środku jeziora i jakieś baraki. Co oni tam kopią ? żwir którego koparka nie mogła wydobyć ? Nie wiadomo czy oni się za rok stamtąd wyniosą?Tobwszystko jest chce co tam się dzieje.W rzekach wody brakuje o oni spuszczają cały zbiornik żeby jedna firma mogła sobie po kosztach wydobycie ułatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ktoś przytulił odpowiedniej grubości kopertę i tyle w temacie. We wrześniu będą spuszczać Kozielno do zera - oficjalnie remont zapory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi