nalewator Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Woda stabilna można się wodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Wodować można, gorzej z braniami.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tomek nie narzekaj bo Ty zawsze coś wydłubiesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Tomek nie narzekaj bo Ty zawsze coś wydłubiesz. Radek dzięki za dobre słowo, ale w naszym okręgu póki co można dłubać w nosie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Radek dzięki za dobre słowo, ale w naszym okręgu póki co można dłubać w nosie...Szczera prawda.Taki okręg jacy go członkowie reprezentują. Czasem jak widze zachowanie kolegów naszego okręgu to jest mi poprostu wstyd ze jestem jego członkiem od najmłodszych lat,szczególnie to widać na wodach okręgu Opole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Panowie, na długi weekend jedziemy rekreacyjnie z namiotami na Kozielno. Od której strony najlepiej się rozstawić na białoryb coby dzieciaki na DS się pobawiły? W zeszłym roku byliśmy po prawej strony od wjazdu, ale straszna łacha i płytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Panowie, na długi weekend jedziemy rekreacyjnie z namiotami na Kozielno. Od której strony najlepiej się rozstawić na białoryb coby dzieciaki na DS się pobawiły? W zeszłym roku byliśmy po prawej strony od wjazdu, ale straszna łacha i płytko.Zapomnij o rybach na Kozielnie. Nie ma znaczenia z, której strony usiądziesz. Rekreacyjnie lepiej od wioski niż od betonówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zapomnij o rybach na Kozielnie. Nie ma znaczenia z, której strony usiądziesz. Rekreacyjnie lepiej od wioski niż od betonówki.Coś w tym musi być, bo w zeszłym roku straszna lipa była. Ktoś koło nas tylko ładnego sandacza na trupa wyciągnął. Co jest przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Na Topoli w niedzielę są zawody spiningowe z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Coś w tym musi być, bo w zeszłym roku straszna lipa była. Ktoś koło nas tylko ładnego sandacza na trupa wyciągnął. Co jest przyczyną? Wszystko po trochu... Ale zaczęło się od grzebania w zbiornikach z chęci zarobku i opuszczani wody do stanu prawie zerowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Kozielno to specyficzny akwen.2 czerwca kolega pływał na łódce i nic , zero nawet małego okonka.....Podobnie było w innych latach, później po miesiącu okazuje się że okonie biorą jeden za drugim. Nie wiem od czego to zależy ale takie jest Kozielno, ryby chimeryczne i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Kozielno to specyficzny akwen.2 czerwca kolega pływał na łódce i nic , zero nawet małego okonka.....Podobnie było w innych latach, później po miesiącu okazuje się że okonie biorą jeden za drugim. Nie wiem od czego to zależy ale takie jest Kozielno, ryby chimeryczne i tyle.To tak jest teraz w całej Polsce [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Wszystko po trochu... Ale zaczęło się od grzebania w zbiornikach z chęci zarobku i opuszczani wody do stanu prawie zerowego.To tak jak z Mietkowem kilka lat wstecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Kozielno to specyficzny akwen.2 czerwca kolega pływał na łódce i nic , zero nawet małego okonka.....Podobnie było w innych latach, później po miesiącu okazuje się że okonie biorą jeden za drugim. Nie wiem od czego to zależy ale takie jest Kozielno, ryby chimeryczne i tyle. Dokładnie kolego jest jak piszesz przychodzi okres, szczególnie na jesień że ryba się budzi i przez tydzień ludzie targają ile wlezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Ktoś ma jakieś info jak zawody wypadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Panowie od której strony najlepiej na tych zbiornikach iść ze spinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zbiornik jest równy na całej długości. Dobrze łowić z dala od wędkarzy, większa szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Lepiej nie łowić w ogóle, zostać w domu, na jedno wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Lepiej nie łowić w ogóle, zostać w domu, na jedno wyjdzie...Aż tak dobre wynika tam się zdarzają że lepiej w domu zostać? Edytowane 11 Lipca 2022 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Nie chciałem tego dosadnie tak ujmować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Ktoś mi ostatnio mówił, że na kozielnie jest dużo karpiarzy, którzy nęcą na potęgę i dlatego białorybu przy brzegach nie ma. Ile prawdy w tym nie wiem, ale zawsze jakiś powód jest lepszy niż brak powodu ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Byłem wczoraj na chwilę od garbatego mostu i od wioski ze spinem,bez efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Widziałem ciebie trochę się nałaziłeś, jeśli miałbym podpowiedzieć to lepiej jechać z drugiej strony tzn okolice slipu oraz taśmociągu oraz za nim tam jest stary cypel zalany i drapieżnik lubi stać na jego skraju. Ogólnie drapieżnik słabo bieże albo w ogóle co widać po ilości łódek na jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Siema czy pływał ktoś może wczoraj ? u mnie same maluchy nic konkretnego a boleń to na całym jeziorze wali w rybę, musi go być tam masa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Dawno tam nie pływałem. Duże bolki biją, czy trudno ocenić? Może warto na nie zapolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi