count_martin3z Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Panowie gdzie najlepiej się wodować na Kozielnie? Jakiś zrzut z Google map byłby super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Byłem wczoraj na Topoli pół dzionka tylko jedno branie ,sandaczyk 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Ryba na Topoli i Kozielnie już śpi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Chyba wędkarze śpią, i śnią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Dawno tam nie pływałem. Duże bolki biją, czy trudno ocenić? Może warto na nie zapolować Ten co mi się spiął to miał 75+ widziałem że przy brzegach duże biją ale ciężko złowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Panowie gdzie najlepiej się wodować na Kozielnie? Jakiś zrzut z Google map byłby super...Na Kozielno to od wioski Kozielno zobacz sobie na google maps a po 2 stronie jeziora masz 3 slipy. Zaznaczyłem czerwonymi punktami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Na Kozielno to od wioski Kozielno zobacz sobie na google maps a po 2 stronie jeziora masz 3 slipy. Zaznaczyłem czerwonymi punktamiDzienia śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi