Skocz do zawartości

Złoty środek całkiem się zagubił?

Jerzy Kowalski

Rekomendowane odpowiedzi

Co do "ahabowania" większość wypowiedzi w kontekście C&R, przynajmniej w wątkach które przeczytałem, miała z nim więcej wspólnego niż z wyważoną i merytoryczną wypowiedzią (mówię o ogóle, nie o wszystkich). Raczej było to "wioskowe filozofowanie" niż rozmowa zmierzająca w jakimś konkretnym kierunku...

"nie znosić organicznie" - nie czepiam się, jednak zastanawia mnie co miałoby tu znaczyć słowo organiczny :)

Może się jeszcze odnajdzie, bywało tak przecież, oczyszczony ładnie na zielono. ;)

Ostatnie strony to właściwie tylko oczy ze zdumienia przecierałem, ale początek i rozwinięcie pozostają w pamięci jako wartościowe, szkoda tematu.

No i najwyraźniej, mimo nadziei i wręcz oczekiwań wyrażanych w niektórych optymistycznych komentarzach, najwyraźniej "zagubił się" na dobre ... a szkoda ...

Pozdrawiam serdecznie

Jerzy Kowalski

Pogrążyła go kłótliwa puenta, ze złotego środka zrobił się żółty środek, to i wycięto, Bez obaw jednak, takie tematy wracają jak bumerang, będą kolejne odsłony. ;)

Wiem doskonale, że wracają, ale jednak szkoda czasu na pisanie istotnych rzeczy o ważnej sprawie jaką jest C&R, wciąż "w powijakach", które łatwo mogą zostać spuszczone wraz z kloaką do szamba, bez rozróżniania ...

Pozdrawiam serdecznie

Jerzy Kowalski

• Like 2

Skoro kłótliwość jako naturalna skłonność jest wpisana w nasze jestestwo, podobnie jak cała gama innych uczuć, może pozwolić luckości czasami trochę zaszaleć? Dla higieny i dobrego samopoczucia. Z czasem z balonika i tak zejdzie powietrze i oklapnie. Przy okazji temat główny, lajtmotiw, się nie zatraci. Co najwyżej będzie dumnie pływał po powierzchni forumowego gówienka.

Edytowane przez skippi66

Wiem doskonale, że wracają, ale jednak szkoda czasu na pisanie istotnych rzeczy o ważnej sprawie jaką jest C&R, wciąż "w powijakach", które łatwo mogą zostać spuszczone wraz z kloaką do szamba, bez rozróżniania ...

Pozdrawiam serdecznie

Jerzy Kowalski

Słuszna uwaga.

Podobnie nieodpowiedzialne działania, bez choćby słowa informacji co, jak i dlaczego niestety kastrują ten portal coraz bardziej. Fatalnie zostało to rozegrane a nieobecność w wątku moda wygląda jest zupełnie nie halo, by określić to politycznie. PR trochę na levelu "pani przedszkolanka", jesteście niegrzeczni, zabieram klocki ;)

Coraz częściej zadaję sobie pytanie - warto rozmawiać?

I coraz częściej wybieram inne rozrywki.

A dla lżejszego klimatu, Panowie, jaka żyłka na klenia? :D

• Like 4

Ja nawet rozumiem Dyrekcję że wywaliła w piz... ten temat bez prawa powrotu. Dyskusja o jakimś " złotym środku " z samego założenia jest bezsensowna na portalu mającym w logo napis C&R. Temat sprowokowany przez rybożerców, których jak się okazuje znakomita większość na JB.pl i którym bardzo przeszkadza świetlisty napis C&R nad głowami i którzy ze wszystkich sił starają się usprawiedliwić własne, niecne czyny. Tylko dlaczego siedzą akurat tu? Niech idą dzielić się przepisami kulinarnymi na inne internetowe łamy. Tych przecie dostatek.

Będę wnioskował do Adminów żeby wywalili całą mięsiarską zgraję a wyłuskać ich z tłumu łatwo: " po wpisach ich poznacie " przecież...

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...