wabik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Gdzie najbliżej Mińska opłacę składkę na wody OM? Mile widziany kontakt do jakiegoś sklepu gdzie można opłacać kiedy mi pasuje a nie skarbnikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiem, że są koła w Sulejówku, Celestynowie, Józefowie, chyba w Halinowie, ale jak są sprzedawane znaki, nie mam pojęcia. Pogmeraj w stronie mazowieckiego, znajdź namiary i dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Jestem z Halinowa i płaciłem w Okuniewie, w Halinowie chyba koła nie ma. Z Halinowa rzut beretem do Okuniewa. http://www.pzw.org.pl/125/dane_podmiotu Dzwonisz do Pana Roberta i się umawiasz na kiedy pasuje. Koło faktycznie w sklepie...spożywczym Edytowane 8 Stycznia 2014 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 daj proszę namiar może być tu napewno będzie więcej zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jest w linku numer tel - prezes Koła 500 490 620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/33419-porozumienia-pzw-siedlce-gdzie-najbliżej-w-wy-można-opłacić-składkę/ Ale jeszcze brak zezwoleń na ościenne okręgi. Tylko w Siedlcach ale za 1-2 tygodnie. Wiem jak to załatwić wysyłając papiery. Priv w razie czego.... Edytowane 8 Stycznia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kupiłem między świętami a sylwestrem już na 2014. Wszystko na 2014 mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Niemożliwe. Za tydzień dopiero w centrali maja być. Mieli wszystkie poniższe?Biała PodlaskaBiałystokChełmLublinRzeszówTarnobrzegZamośćWałbrzychLegnicaSieradzRadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie no mieli tylko na OM bo tylko te sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kolega pisze o kole w okręgu mazowieckim, a nie o siedleckim. Niektóre zezwolenia już są, niestety nie wszystkie. W przyszłym tygodniu jest szansa, że większość dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Pomyliłem się.... Edytowane 8 Stycznia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi