osiak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 witam, może to się wam wydawać śmieszne jednak nie do końca wiem jak poradzić sobie z dokonaniem płatności poprzez paypal na ebay. W skrócie postaram się opisac w czym problem: 1. dodaje do koszyka 3 przedmioty.2.klikam Proceed to checkout3.i tu zaczyna się problem. nie wiem jak zmienić kwotę do zapłaty. system automatycznie nalicza wszystkie 3 koszty wysyłki...konto paypal mam powiązane z ebay. pomocy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Paypal i Ebay są po Polsku, czemu się męczysz? to jedno. Jeśli od jednego sprzedawcy te przedmioty to źle określił opłaty, na Allegro też tak czasami jest.Musisz domówić się ze sprzedawcą. Jak od różnych to chyba normalnie nalicza koszty Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Pietruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć. Doprecyzuj, bo nie łąpię - masz na myśli kupowanie trzech różnych przedmiotów, od trzech różnych oferentów ? Kupowałem w tym systemie więc może pomogę, choć nie wszystko dokładnie pamiętam. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W formularzu dostawy masz opcje do wybrania przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 już ogarnołem o co chodzi. trzeba było napisać do sprzedającego żeby ten obliczył koszty wysyłki . Paypal i Ebay są po Polsku, czemu się męczysz?jakoś daję radę po angielsku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie plac, tylko wyslij do sprzedawcy prosbe o sume koncowa, dostaniesz maila z ebaya, wejdziesz na paypal i zaplacisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) nie plac, tylko wyslij do sprzedawcy prosbe o sume koncowa, dostaniesz maila z ebaya, wejdziesz na paypal i zaplacisz w połowie zrobiłem tak jak piszesz z tym że nie musiałem czekac na e mail z danymi a on jakos w moim koszyku zmienił koszty dostawy. No to jakimś cudem zrobiłem pierwsze zakupy:) Korek od portugalczyków już do mnie leci:) pzdr. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to jakimś cudem zrobiłem pierwsze zakupy:)No to teraz już z górki! Tylko trzymaj się za portfel bo ebay "wciąga" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja zawsze czekam na mail, poniewaz wtedy wchodze na dopasowana transakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tylko uważaj z wartością zamówienia, bo później można się zgarbić po ocleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Panowie, może ktoś pomoże, zamówiłem plecionkę na ebay z Japoni, wysłana 04.06.2019 do dziś nie dotarła, pisać najpierw do sprzedawcy? Jak wygląda ochrona ze strony payPal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Minęły 2 miesiące ja bym już składał problem do PayPal.Robiłem już tak kilka razy i za kilka dni mialem zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Panowie, może ktoś pomoże, zamówiłem plecionkę na ebay z Japoni, wysłana 04.06.2019 do dziś nie dotarła, pisać najpierw do sprzedawcy?Jak wygląda ochrona ze strony payPal?Ostatnio mi przyszła z Japonii po 10 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Panowie dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Założyłem problem, zobaczę jak się sprawa rozwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Daj znac jak sprawa się potoczy. Byc moze za 2 miesiące będę i ja przez to przechodzić.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Mnie jakiś chinol w konia zrobił z miernikiem, poza alli kupowanym. Trzy miechy ciszy , maile słałem mu regularnie. Zgłosiłem do paypal, załączyłem wiadomości i zwrócili pieniądze. Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W chinach jest pewnie więcej oszustów niż w innych krajach - proporcjonalnie do liczby ludności.Tez kiedyś zapłaciłem "kitajcowi" 1250$ za obiektyw w przedsprzedaży ...paypal kasę zwrócił po 3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Póki co sprzedawca nie śpieszy się z udzieleniem jakiejkolwiek odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Daj znac jak sprawa się potoczy. Byc moze za 2 miesiące będę i ja przez to przechodzić....Założyłem sprawę, to nie pomogło, sprzedający nie udzielił mi żadnej odpowiedzi, przekształciłem ją w roszczenie i wczoraj uzyskałem zwrot pieniędzy od PayPal. Edytowane 2 Września 2019 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ja założyć sprawę lub zgłosić roszczenie? Czekam na zegarek już miesiąc i cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Logujesz się do konta, wchodzisz w zakładkę działania, otwierasz transakcję, na samym dole jest link centrum rozstrzygania ebay, tam wskazujesz problem i dalej zgodnie z tym co uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Logujesz się do konta, wchodzisz w zakładkę działania, otwierasz transakcję, na samym dole jest link centrum rozstrzygania ebay, tam wskazujesz problem i dalej zgodnie z tym co uważasz.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nigdy nie korzystałem z paypala, ale chcę kupić przedmiot na ebay.uk. Jaki jest koszt zakupu za 1070 funtów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Hej , 1070/+3% Paypal usliga/ +19% clo na Niemcy / plus wysylka Pozdrawiam Zbigniew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi