drChlubicz Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Cześć Szybkie pytanko.Jako że pracę mam wyjazdową i często nie ma mnie w domu, zdecydowana większość zakupów idzie na adres zamieszkania mojego taty. Na jego mejla przychodzą również powiadomienia i dokumenty celne z Fedexu, sęk w tym że nie pamiętam na jakim etapie podałem jego adres email, w adresach wysyłkowych na ebayu jest oczywiście jego adres zamieszkania z numerem telefonu, ale nie ma emaila ! Orientujecie się jak zmienić adres email aby powiadomienia przychodziły na moją skrzynkę?Dodam jeszcze że w szczegółach zakupu przedmiotu, oraz w listach przewozowych również brak adresu email, skąd Fedex wie do kogo wysłać dokumenty? Na jakimś etapie przy pierwszych zakupach musiałem oczywiście gdzieś podać, ale za cholerę nie mogę namierzyć gdzie i kiedy.Z góry dziękuję za podpowiedź.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 My eBay > Account > Personal information Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Tak teraz sobie uświadomiłem, że Fedex to zawsze dzwonił do mnie zapytać, na jaki adres mailowy przesłać dokumenty do odprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 (edytowane) My eBay > Account > Personal informationTu są adresy dostawy, ale nie ma mejlowych. Tak teraz sobie uświadomiłem, że Fedex to zawsze dzwonił do mnie zapytać, na jaki adres mailowy przesłać dokumenty do odprawy.Ale dzwonią za każdym razem czy tylko za pierwszym dzwonili. Próbuję sięgnąć pamięcią do pierwszego zakupu ale ciężki temat może faktycznie ktoś dzwonił i podałem adres ojca, bo inaczej skąd by go mieli. Edytowane 16 Stycznia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 No jak to nie ma?Chyba zawsze do mnie dzwonili, bo jakby to było tylko raz to pewnie bym nie pamiętał... Już ze dwa lata nic większego nie zamawiałem, a więc Fedexem nie jechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Z feedex nikt nigdy do mnie nie zadzwonil. Wysyłają listy. Zwykle, nie polecone. Potem komunikacja elektroniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 (edytowane) No jak to nie ma? Screenshot 2024-01-16 at 14-52-07 My eBay.pngChyba zawsze do mnie dzwonili, bo jakby to było tylko raz to pewnie bym nie pamiętał... Już ze dwa lata nic większego nie zamawiałem, a więc Fedexem nie jechało.To email który podajesz przy rejestracji konta, Twoje dane konta ebay. Poniżej jest zakładka adresses, i tam nie ma adresu email w danych do wysyłki. Chyba jednak ktoś dzwonił z Fedexu i pytał na jaki adres maja wysłać dokumenty. Wysłałem do nich prośbę o zmianę tego adresu, zobaczymy czy będzie reakcja. Edytowane 16 Stycznia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Z feedex nikt nigdy do mnie nie zadzwonil. Wysyłają listy. Zwykle, nie polecone. Potem komunikacja elektroniczna.Elektroniczna, czyli też na jakimś etapie mejla musiałeś podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi