Skocz do zawartości

Zakupy na ebay i płatność poprzez PayPal

osiak

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć    

Szybkie pytanko.

Jako że pracę mam wyjazdową i często nie ma mnie w domu, zdecydowana większość zakupów idzie na adres zamieszkania mojego taty. Na jego mejla przychodzą również powiadomienia i dokumenty celne z Fedexu, sęk w tym że nie pamiętam na jakim etapie podałem jego adres email, w adresach wysyłkowych na ebayu jest oczywiście jego adres zamieszkania z numerem telefonu, ale nie ma emaila !   Orientujecie się jak zmienić adres email aby powiadomienia przychodziły na moją skrzynkę?

Dodam jeszcze że w szczegółach zakupu przedmiotu, oraz w listach przewozowych również brak adresu email, skąd Fedex wie do kogo wysłać dokumenty? Na jakimś etapie przy pierwszych zakupach musiałem oczywiście gdzieś podać, ale za cholerę nie mogę namierzyć gdzie i kiedy.

Z góry dziękuję za podpowiedź.

Michał

My eBay > Account > Personal information

Tu są adresy dostawy, ale nie ma mejlowych.

Tak teraz sobie uświadomiłem, że Fedex to zawsze dzwonił do mnie zapytać, na jaki adres mailowy przesłać dokumenty do odprawy.

Ale dzwonią za każdym razem czy tylko za pierwszym dzwonili. Próbuję sięgnąć pamięcią do pierwszego zakupu ale ciężki temat :P może faktycznie ktoś dzwonił i podałem adres ojca, bo inaczej skąd by go mieli.

Edytowane przez drChlubicz

No jak to nie ma?

attachicon.gif Screenshot 2024-01-16 at 14-52-07 My eBay.png

Chyba zawsze do mnie dzwonili, bo jakby to było tylko raz to pewnie bym nie pamiętał... Już ze dwa lata nic większego nie zamawiałem, a więc Fedexem nie jechało.

To  email  który podajesz przy rejestracji konta, Twoje dane konta ebay. Poniżej jest zakładka adresses, i tam nie ma adresu email w danych do wysyłki. Chyba jednak ktoś dzwonił z Fedexu i pytał na jaki adres maja wysłać dokumenty. Wysłałem do nich prośbę o zmianę tego adresu, zobaczymy czy będzie reakcja.

Edytowane przez drChlubicz