cristovo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Od ładnych paru lat już ich nie kupuję, ale największe ilości, zawsze przyłowionych okoni rzecznych, bo nie nastawiam się na nie nigdy, dały mi tonące Invaderki Dorado 5 i 6 cm. Stosowałem je zarówno w dużych rzekach, średnich rzeczkach i małych ciurkach, zawsze z powodzeniem. Uniwersalne, kuszą większość znanych mi ryb, no i lotne są, ważą odpowiednio po 5 i 8 gram.Sprawdziłem, bo pamięć już nie ta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Popatrz sobie na woblerki kenart na okonki w rzece sprawdzały mi się huntery,foxy i drivery. Może mega wagi nie mają ale przy okoniowym kijjaszku kilkanaście ładnych metrów nimi rzucisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Również lubię invadery, dobre są także sticki i alaski. Edit: rozpędziłem się z tymi stickami bo za bardzo lotne to nie są ale skuteczne Edytowane 8 Stycznia 2014 przez kotwitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A moze oławskie wedkarzyki male a niezmiernie lotne jednak tonace a okonie ladnie zasysaja ;] przy 3.5 bodajze cm waza 5-7 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 salmo butcher !!! jak dla mnie ideał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zacznij, namawiam, to choroba, ale z tych przyjemnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Ja kiedyś kupiłem fajne, tanie i lotne wobki 5cm i 4cmTe większe trochę pękate waga od 5,5 do 6,5gr, mniejsze i chudsze waga 4,5 -5gr. Wszystkie bardzo lotne....kupiłem je kiedyś chyba po ok 6-6,5zł bez kotwic u forumowego kolegi Zdzisława Czekały. PS znalazłem fotkę. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 wprawdzie nie rekodzielo ale lotne, skuteczne i powtarzalne, w komplecie pozwalaja na wiele technik i oblowienie calej kolumny wody :lucky craft slender pointerillex squirell i tiny fryrapala x-rapslamo stinger i butcherdorado invaderstorm twich stick i smash shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 daiwa baby crank, hunter bullet, big bait caster najmniejsze slidery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam Jesli chodzi o masową produkcję to naprawde świetne efekty okoniowe na Warcie dały mi alaski z dorado 3,5cm.Pływający waży 4g i z racji tego że jest to bączek o skupionym ciężarze da się nim pizgnąć bardzo daleko.Właściwie dzięki tym woblerkom odkryłem na moich kleniowych odcinkach okonie 40+.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Moje ulubione i bardzo lotne wobki to:<br />Illex/jackall bros squirrel 61sp, 67DD, 76sp<br />Illex/jackall bros Chubby 38f/38Diving/38 Deep Diving<br />Illex/ jackall bros TN 50 i 60 to juz jest pocisk <br /><br />Nic mi wiecej z wobkow nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja polecam "stare sprawdzone" hornety 4 cm. A najlepsze efekty miałem na kolor Green Tiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja polecam Kenart hunter -są bardzo lotne i dosyć tanie i łowne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 witam ja bym polecil rapale x rap 8cm oraz countdown x rap 5cm tymi wobkami mozna siegnac wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 witam ja bym polecil rapale x rap 8cm oraz countdown x rap 5cm tymi wobkami mozna siegnac wszedzie zapomnialem jeszcze o hornecie z salmo nawet malym 2.50cm swietnie lata i nawet podczas wolnego prowadzenia swietnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 zapomnialem jeszcze o hornecie z salmo nawet malym 2.50cm swietnie lata i nawet podczas wolnego prowadzenia swietnie pracuje Każy napewno wie o co chodzi ,ale to chyba 2.5cm, te zero to troszkę nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Każy napewno wie o co chodzi ,ale to chyba 2.5cm, te zero to troszkę nie potrzebne.a jednak sie przydalo i mamy dodatkowe 2 opinie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Lake 5 cm. Waży około 10 gram. Leci jak z katapulty. Ale to na bardzo płytkie wody. Model pływający schodzi na głebokość 5 do 50 cm . Zależnie od położenia wędki i jeszcze kilku innych oczywistych czynników.I jest spory, jak na okonki. Szczupak często uderza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi