achaja92 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam!Szukam właściciela lub kogoś kto zna właściciela psa rasy rottweiler - suki, w celach pokrycia przez mojego psa.Rzeszów i okolice najmilej widziane!Mój pies jest młodym, pełnym wigoru samcem. Zdrowym, masywnym, dobrze ułożonym.Parzenie w celach zwłaszcza zdrowotnych dla obu stron. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na maila. Miejsce oraz czas i inne szczegóły do obgadania. Z góry dziękuję za wszelką pomoc!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witamy na forum o tematyce wędkarskiej ! jak chcesz to mój york reproduktor może pokryć twojego rottweilera w celach zdrowotnych żarcik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Witamy na forum o tematyce wędkarskiej ! jak chcesz to mój york reproduktor może pokryć twojego rottweilera w celach zdrowotnych żarcik Oby się nie okazało, że rzeczona rottweilerka przygarnie twojego yorka w celach... śniadaniowych! żarcik Edytowane 9 Stycznia 2014 przez JANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oby się nie okazało, że rzeczona rottweilerka przygarnie twojego yorka w celach... śniadaniowych! żarcik oby mu kością w gardle stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Etam.. zaraz go będzie zjadał, miłość ślepa jest Tu widać ja rottwailer broni ukochaną chichuachue przed kojotem http://www.youtube.com/watch?v=3_FXe3REt_8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Bo rottweiler to pies pasterski i broni swojego stada. Miałem sukę 12 lat i byłem bardzo ,bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achaja92 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak czułam, że piszę w nieodpowiednim miejscu! Zmylił mnie jednak podobny post zamieszczony tu już jakiś czas temu, więc pomyślałam, że warto spróbować.Propozycje yorków odrzucam z wiadomych względów niezgodności wielkości Przepraszam i pozdrawiam raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Spokojnie nie ma za co przepraszać, może znajdzie się ktoś kto się z wami na randkę umówi pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Yorka zawsze na drabinie będzie można umieścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Yorka zawsze na drabinie będzie można umieścić Haha jesteście okropni, a gościu chciał tylko wyzwolonej samicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi