kokosz77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witamczy lowil ktos z was moze na te gumnkiLunker CityFin-S Shad 1,75" - 4,5cm Chcialem cos nowego na przyszly rok dodac do pudelek okoniowych i tak zastanawialem sie wlasnie nad tym modelem , moze ktos polawial nimi i wypowie sie o ich skutecznosci na pasiaki .Bo po to je kupuje , i nie interesuja mnie wieksze modele tylko te 4,5 cm, wybralem narazie dwa modeleBloody Mary i Funky Fish bardzo zaciekawil mnie ten Piranha ale na stanie niestety w tej wielkosci nie maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie wiem jak Fin-s shad ale Fin-s fish daje doskonale radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Witamczy lowil ktos z was moze na te gumnkiLunker CityFin-S Shad 1,75" - 4,5cm Chcialem cos nowego na przyszly rok dodac do pudelek okoniowych i tak zastanawialem sie wlasnie nad tym modelem , moze ktos polawial nimi i wypowie sie o ich skutecznosci na pasiaki .Bo po to je kupuje , i nie interesuja mnie wieksze modele tylko te 4,5 cm, wybralem narazie dwa modeleBloody Mary i Funky Fish bardzo zaciekawil mnie ten Piranha ale na stanie niestety w tej wielkosci nie maja .dobre ale tylko do bocznego troka ale Fin-s fish są łowniejsze Edytowane 9 Stycznia 2014 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wlasnie o takie odpowiedzi mi chodzilo , wypowiedzieliscie swoje zdanie plus nakierowaliscie na cos innego co tez moze sie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ledar troche sie wychylil, nie sa dobre tylko do bocznego troka ale sprawdzaja siem na klasycznym jigu, czy Texasie czy Carolinie rowniez. Duza paleta kolorow, ilosci waczce tez sa super bo tych najmniejszych fin s jest 20szt wiec zawsze mozna zamowionko zrobic na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 No wlasnie duzo w paczce to wieksza cena hehe , duzo kolorow to duzo mozliwosci wyboru ,wyselekcjonuje sie 4 kolorki i juz prawie 100 plus reszta rzeczy i suma do kasy rosnie do paru stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na all.... nie musisz brać zaraz całych paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Owszem, można łowić na tą przynętę okonie, ale jest przynajmniej ze 100 innych lepszych przynęt.Chyba, że posiadasz sprzęt do mikrojigowania, to owszem może to być skuteczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Fakt takowy posiadam , mozesz cos skrobnąc na temat tych lowniejszych przynet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jesli mowa o lowniejszych no action w tych rozmiarach to Imakatsu needle shad flash albo real color, shad impact 3 Keitech'a to moje ulubione maluchy. Oprocz nich easy shiner 3 a na wiosne bedzie 2ka Easy shinera Do tego maly Huddle swimmer i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wszystko jest ok. Tylko gdzie takie gumki made in japan dostać .Keitech jest ok w miarę dostępny ale imakatsu i inne ciężko trafić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi