pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkichPrzyszedł czas na drugi sezon z castem a co za tym idzie szukanie czegoś nowego ,multika już sobie sprewiłem ten sezon polatam z Abu Revo Premier i szukam kija który mógłbym z nim sparować chodzi mi o kij długości około 2,7m którym mógłbym obsłużyć gumy z główkami 10gr a w razie potrzeby bez problemu założyć slidera10S i miotać bez obawy o wytrzymałość kija.I teraz sprawa budżetu wolałbym wydać w granicach 300-350zł ale zawsze moge poczekać miesiąć i dozbierać coś więcej. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mars cast, jeśli gdzieś znajdziesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mars cast, jeśli gdzieś znajdzieszKuba dobrze prawi... ale powoli staje się on białym krukiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Myślałem nad nim ale ciężko go dostać,myślałem też nad Abu Vendetta ale 2,7 ma wyżut do 40gr a to do slidera 10S może być zamało jest jeszcze 15-45 ale ma 3,0 i trochę będzie przydługa. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mars cast to już prawie legenda się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 slider i kij 2,7?????? Jesteś przekonany, że właśnie tego chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 używam do slidera kija 3,0 ze stałoszpulowcem dla uzyskania dalekich rzutów jak również 1,98 z multikiem w zależności od potrzeby i warunków,potrzebuje kija 2,7 do łowienia z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam jednego Mars Casta 2.7 jak nówke, gdybym miał okazje kupiłbym drugiego . Ostatnio miałem okazję łowić nim pierwszy raz, jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Też chętnie przygarnąłbym Mars Casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do Slidera używasz kija 3,0 z kołowrotkiem? Łooo, podziwiam, bo to już trochę męczy rękę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Myślałem nad nim ale ciężko go dostać,myślałem też nad Abu Vendetta ale 2,7 ma wyżut do 40gr a to do slidera 10S może być zamało jest jeszcze 15-45 ale ma 3,0 i trochę będzie przydługa.Vendetta 2,7 ogarnia 10s wiem, bo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do Slidera używasz kija 3,0 z kołowrotkiem? Łooo, podziwiam, bo to już trochę męczy rękę... Trochę tak ale daje rade rzuty pod 90 metrów bez problemu oddawać a ponieważ z brzegu łowię to odległość ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I stało się udało się zakupić Mars Casta a w przyszłym tygodniu dołączy do niego Batson na blanku ISA1026F,myślę że te dwa kije ogarną moje potrzeby,dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi