beard Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Wędkarski Klub Sportowy „Sandacz” z Mińska Maz. organizuje w dniach 14-15.06.2008 IV Ogólnopolskie Towarzyskie Zawody Spinningowe „Puchar WKS Sandacz”. Zawody odbędą się na rzece Bug w okolicach Mierzwic. Rozegrane zostaną dwie 7-mio godzinne tury. Zawody odbędą się w klasyfikacji indywidualnej i zostaną rozegrane w formule „złów i wypuść”. Każdy zawodnik zobowiązany jest posiadać siatkę z obręczami o średnicy min. 40cm. Obie tury zawodów odbędą sie na około siedmiokilometrowym odcinku rzeki bez podziału na sektory. Pomiarów i rejestracji złowionych ryb będą dokonywali sędziowie rozlokowani wzdłuż całego odcinka. Do punktacji zaliczane będą ryby zgodnie z przepisami zawartymi w Zasadach Organizacji Sportu Wędkarskiego dotyczącymi wymiarów i okresów ochronnych.Harmonogram zawodów:14.06. 2008 sobota, 14.00-21.00 15.06.2008 niedziela, 6.00-13.00 Opłata startowa wynosi 65zł w ramach której organizator zapewnia: atrakcyjne nagrody rzeczowe, puchary, dyplomy, koszulki okolicznościowe, napoje i prowiant na obie tury zawodów, wieczorny poczęstunek po pierwszej turze (ognisko, poczęstunek po zakonczeniu zawodów Istnieje możliwość zakwaterowania w pobliskim ośrodku: Centrum Wypoczynkowe EUREKA w Mierzwicach Starych, telefon: 606948317, cena noclegu: 15zł od osoby (rezerwacja i informacja telefoniczna indywidualna) oraz rozbicia namiotów. Zbiórka przed ośrodkiem EUREKA w Mierzwicach w dniu 14 czerwca o godz. 12.00 (dojazd na miejsce zbiórki będzie oznakowany). Wpłaty należy dokonać do dnia 10.06.2008r. na numer rachunku w mBank: 97114020040000380237004145, odbiorca Jarosław Majewski, z dopiskiem „Za zawody Puchar WKS Sandacz”. Tel. kontaktowe: Jarosław Majewski: 503076623, Robert Szumowski: 502567066. SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! O klubie i poprzednich edycjach pucharu dowiesz się na naszej stronie: www.sandacz.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 IV Puchar WKS Sandacz Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Fajnie ,że zawody w formule C&R @Guzu, Chłopaki z MM byli pierwsi...i to o dobre 5 latek.Pozatym w PL pewnie jest jeszcze kilka/naście? WKS Sandacz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Miałem przyjemność uczestniczyć w tych zawodach, polecam bardzo miła atmosfera, fajni ludzie, piękna, dzika i rybna rzeka. Teraz mają być rozegrane po raz pierwszy w formule złów i wypuść, wiec jak najbardziej trzeba popierać takie przedsięwzięcia, zwłaszcza w kraju, w którym co tydzień odbywa sie kilka, bądź kilkadziesiąt nawet różnych zawodów z których to setki kilogramów ryb zamiast żyć w rzekach i się w nich rozmnażać,to ginie podczas zawodów i smaży sie na patelniach w domach podstarzałch działaczy. Ja powiedziałem dość. W zawodach na bitej rybie już nie będę uczestniczył. To tylko moja decyzja.Nikogo nie neguje i nikogo nie chce oceniać. Do takiej decyzji jedni dojrzeją, drudzy nie. Ale ziarnko do ziarnka a napewno zbierze sie miarka....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 IV Puchar WKS Sandacz Guzu Witajcie!!! Klub nasz istnieje od lutego 1998roku :)Co do nazw klubów to bardzo często sie powtarzają :)Serdecznie zapraszamy na nasze zawody!!!Zawody objęte patronatem medialnym gazety WĘDKARSKI ŚWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratuluje koncepcji zawodów złow i wypusc, warte nasladowania przez innych bywajacych tu innych zwolenników sportu wedkarskiego, którym owo doniesienie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wyczytałem na stronie klubu i wstępnie się szykowałem ale właśnie dziś się okazało że przesunięto mi termin operacji z 28.05 na 04.06. I właśnie nie wiem czy będę w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ważne info dla wszystkich zainteresowanych startem w naszych zawodach!!!Rozszerzyliśmy sektor dla zawodników o połączone z Bugiem starorzecze w okolicach tzw.Trojana.Ostatecznie sektor dla zawodników będzie zaczynał sie na końcu starorzecza a kończył się na ujściu do Bugu rzeczki Sarenki.Wymieniony odcinek w dniach 13-15.06 będzie zamknięty dla wędkarzy nie uczestniczących w zawodach.Wszystkich wędkarzy planujących tego dnia wyprawę w ten rejon rzeki Bug za utrudnienia przepraszamy!!!Więcej informacji na naszej stronie klubowej www.sandacz.org.pl ukaże sie w dniu jutrzejszym!!!Zapraszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Wyczytałem na stronie klubu i wstępnie się szykowałem ale właśnie dziś się okazało że przesunięto mi termin operacji z 28.05 na 04.06. I właśnie nie wiem czy będę w formie Dużo zdrowia życzymy i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam!Na stronie klubowej www.sandacz.org.pl zamieściliśmy dokładną mapę terenu zawodów.Zapraszamy serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Prawdopodobnie zmontujemy jakąś ekipe i wystartujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Serdecznie zapraszamy!Pamiętajcie o terminie wpłaty startowego czas tylko do 10.06!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmaj Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wszystkich spóźnialskich chętnych do startu w naszych zawodach informujemy że lista startowa jest cały czas otwarta,wpłat dokonywać będzie można przed samymi zawodami ZAPRASZAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi