minkof Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Uszkodziłem miejsce zgrzewu na jednym z pływaków mojego pływadełka, które wykonane jest z materiału UCN. Może ktoś z Was zna konkretne miejsce w Warszawie, w którym znajdę speców od zgrzewania tkanin/materiałów sztucznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie wiem co to jest UCN. Materiały PVC zgrzewają na codzień wszystkie firmy zajmujące się drukiem wielkoformatowym banerów. Być może po dobraniu odpowiedniej temperatury w zgrzewarce uda się to także z UCN'em. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dziękuję za podpowiedź. UCN - Urethane Coated Nylon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi