piter Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 witam Mam pytanie czy mechanizm skladania korby w emblemach jest wymienialny??mam uszkodzona korbe od emblema i niamam pojecia co z tym zrobic . moze ktos sie podejmie tego za oplata oczywiscie z gory Dzieki za Pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Korba występuje jako część zamienna tylko w całości, dokupienie nowych poszczególnych elementów jest praktycznie niemożliwe...Sama naprawa (jak kto ma dwie "nadpsute" i chciałby złożyć jedną dobrą), to zabawa z roznitowaniem (w miarę prosta), a potem zabawa ze złożeniem do kupy... Najpraktyczniej jest toto skręcić...Czyli tak czy siak potrzebna druga korba, a jak jest druga, to i nie ma co naprawiać pierwszej...A w ogóle, to coś Pan tam popsuł bo to z reguły niepsujliwe elementy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Qrcze zlamał mi sie ten przycis do zamykania Wlasnie mam druga taka korbę tylko że jest zajechana ale sam mechanizm jest OK , wła,snie chodziło by o wymiane mechanizmu. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Piter opowiadaj cos o rybach ! Co teraz lapiesz? Dalej mucha czy spin? Pozdro z zimnych krajow. A co do korby to Ja ni zielonego pojecia nie mam Edytowane 10 Stycznia 2014 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 siema kolezko a no pstrazki sie lowi ale doslownie pstrazki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Qrcze zlamał mi sie ten przycis do zamykania Wlasnie mam druga taka korbę tylko że jest zajechana ale sam mechanizm jest OK , wła,snie chodziło by o wymiane mechanizmu. Pozdrawiam PiotrToś Pan musiał nieźle manipulować żeby przycisk złamać... :lol: No to "prucie" po nicie, a potem skręcanie albo zabawa z "zajechaną"... Można i wypolerować na srebrne lustro, można i umalować se jakoś "na dowolno" żeby nie wyglądała jak szorowana pumeksem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ludzie to mają pneumatykę w łapach... ja cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi