rognis_oko Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Chciałbym się pożegnać na jakiś czas, ponieważ jak co roku wyjeżdżamy na szczupaki do Szwecji W tym roku powtarzamy szkiery Syrsan.Tym razem jedziemy w dużo większej grupie, bo jedzie aż 14 osób! Będę się starał na bieżąco informować Remka o naszych poczynaniach na Syrsan. Mam nadzieję, że Remek będzie przekazywał wieści na forum. Trzymajcie za nas kciuki i do usłyszenia po powrocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 żeby warunki na łowisku wam dopisały, połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 powodzenia dla całej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Również życzę sukcesów a powtórzę życzenia w swoim czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zycze Ci/Wam miłego czasu, odpoczynku i oczywiście połamania kija na półtorametrowej sztuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dajcie JAZZU, łamcie kije i nie potopcie się tam. Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Łamcie kije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Smacznych grilli , dobrej pogody i bolu nadgarstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W tym roku moje plany uległy zmianie więc pozostaję w kraju. Jeśli tylko otrzymam jakieś informacje na pewno będę na relacjonował. Powodzenia! Dla pierwszego szczęśliwca, który złowi 1m+ przekazałem już nagrodę (Sebek ją ma) . PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @Remek, A no to dobrze wiedziec, ze bonus JEST Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sebek jak otrzymał to powiedział, że musi gdzieś głęboko schować PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Nie motywuj mnie nadmiernie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Kupiłem coś innego niż zwykle Ma już na karku z 15 lat PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Połamania patyków chłopaki ,walczcie dzielnie,czekamy na info i zdjęcia . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Połamania patyków chłopaki ,walczcie dzielnie,czekamy na info i zdjęcia . Pozdrawiam Gromit ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 !!!!Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Moją pasją,oprócz wędkarstwa jest też fotografowanie kwiatów.Niestety w tym samym czasie co wyprawa na Syrsan kwitnie (raz na osiem i pól roku) u nas na wzgórzach nieopodal ruin zamku w Nidzicy gożdzik pospolity,więc sami rozumiecie ... . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Prosze nie zasmiecac watku Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wątek jest o Syrsan,w jednym ze zdań wspomniałem o zatoce. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Remek,w samochodzie oprócz Sebka jest jeszcze trzech ludków,dwóch go przytrzyma a trzeci sprawdzi bagaż .No chyba że będzie miał głęboko schowany w ...... Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mogę Wam dać rękawiczkę lateksową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 HeheheDobre @Wujek Cale szczescie ze mnie przy tym nie bedzie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W sumie to możemy wyręczyć się strażą graniczną przy odprawie promowej, powiemy że rognis to słynny przemytnik i sami wezmą go na osobistą , ale chyba lepiej będzie złowić tą metrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ale chyba lepiej będzie złowić tą metrówkę No cóż mogę się poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi