lesiewicz Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Z tego co wiem w następnym roku jedziemy podobnie dużą ekipą i cała wyspa będzie nasza(specjalnie podkreśliłem - nasza ) PozdrawiamRemekTo ja się zapytuję- gdzie i kiedy będzie można dopisać się do ekipy (jeśli będzie można)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Poldaczam sie do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Panowie jeszcze nie zakończyła się wyprawa testowa Porozmawiamy o tym w przyszłości. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Z tego co widzę wyprawa testowa jest całkiem udana. Jak już dojdzie do organizacji kolejnej to się piszę a co mam sobie żałować Pozdrawiam No i oczywiście z niecierpliwością czekam na kolejne wieści ze Szwecji. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ja też na bieżąco czytam wszystkie posty w tym temacie, ale nic nie pisałem, bo wydawało mi się, że i tak nic ciekawego tu nie wniosę. Jedyne co moge napisać to, że szczerze Gratuluje łowcom i że strasznie im zazdroszczę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Z tego co czytam,to widać że wyprawa jest całkiem udana sporo konkretnych rybek i znakomita ekipa jak by coś kiedyś to chętnie dołączę do kolejnej wyprawy jesli bedzie taka mozliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam, Tak sie zlozylo ze jako jeden z pierwszych z Wyspy mam bezposredni dostep do Forum. Po pierwsze dzieki za taka atencje i sledzenie naszej wycieczki. Bez uprzedzania faktow, relacji i liczb. Powiem ze pod wzgledem ekipy to strzal w 10tke - taki wyjazd. Rewelacyjna atmosfera, duze ryby, brazowe od slonca twarze i morze gladkie jak stol (momentami) - tak zapamietam Syrsan 2008. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Super Tam to chyba zyc ...ehh lowic...i nie umierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Cześć Guzu,Dzięki za info. Wieści z ostatniego dnia nie podam - może ktoś z uczestników. W każdym razie - działo się i padły następne duże ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Czesc Remku, No mysle ze jutro juz ekipa zawita do PL i wtedy sypna szczegolami Sie porobilo z pogoda w tym maju 2008 w Europie. Tu w Katalonii pada od 2 tygodnii praktycznie codziennie. Ostatni raz taki maj byl w 1971 roku.Na niektorych odcinkach Ebro wyszlo juz z brzegow No ale czekamy na powrot ekipy z Syrsan Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Znajac ich oszczednosc w komentowaniu na biezaco ...cierpliwie czekam na glowny reportaz ...najlepsze sa gorace buleczki czyli jak najszybciej po powrocie [ nie dwa miesiace ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 [ nie dwa miesiace ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Czesc Na niektorych odcinkach Ebro wyszlo juz z brzegow Korzysc - bedzie wiecej wody w korycie na jesieni, niz sie zapowadalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witamy wszystkich po powrocie, dopiero co weszliśmy z tobołami do domu. Wyjazd super, ekipa dobrana, piękne widoki i łowienie w komforcie słonecznej pogody, może nie do końca wędkarskiej ale i tak pozwalajacej na osiągnięcie niezłych wyników. Dla mnie wyjazd bardzo udany, na mojej łodzi(ja i Monia) padło 12 ryb w przedziale 80-102cm . Dziękujemy wszystkim uczestnikom wyprawy za wspólnie spędzone chwileMonia i Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 przyłączam się do podziękowań poprzedników oraz zapytuję - czy po takiej wyprawie należy przejrzeć, zakonserwować, oczyścić sprzęt? przeszczęśliwy mgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dziękować super ekipie za genialnie spędzony czas Pogoda może nie była wędkarska, ale rybki się tym nie przejmowały. Zarażony szkierami,hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja również dotarłem już do domu...Szkoda, że ten tydzień tak szybko nam zleciał. Cieszę się, że wreszcie udało mi się poznać Was osobiście i to w jakich okolicznościach!!! Do następnego razu!!!!!!!!!!! P.S. Ten 99 cm z pierwszego dnia był mój...Potem metrówy bawiły się ze mną w kotka i myszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 przyłączam się do podziękowań poprzedników oraz zapytuję - czy po takiej wyprawie należy przejrzeć, zakonserwować, oczyścić sprzęt? przeszczęśliwy mgor Ja pierwsze co zrobiłem to wrzuciłem wszystkie przynęty do wody żeby pozbyć się soli i wysuszyłem. Kołowrotki warto przesmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Kto pisze relację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A może skusicie się na relację z każdej łodzi?Oczywiście do tego jakiś ogólny wstępniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A może skusicie się na relację z każdej łodzi?Oczywiście do tego jakiś ogólny wstępniak. Pomysł całkiem ciekawy Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Myślę, przede wszystkim relacja powstanie szybciej i będzie ciekawsza. Każdy będzie odpowiedzialny za swoje zdjęcia + tekst więc będzie mógł troszkę pobajerować Ponadto co grupowo, to grupowo - ja myślę, że wiele osób czeka na tą relację. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No to postanowione, macie tydzień a jak ktoś się nie wyrobi to ban dożywotni <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 A może skusicie się na relację z każdej łodzi?Oczywiście do tego jakiś ogólny wstępniak. Lepiej nie, bo kilka relacji z niektorych łodzi mogło by popsuc ogolny wizerunek i stereotyp o łatwych szczupakach w Szwecji. Niestety nie jest mozliwe aby 14u osobom dopisało szczescie.. p.s Przy okazji chciałem podziekowac Rognisowi za wspaniałe towarzysstwo na łodzi. Monini i wujkowi, Tomiemu78 i jego koledze Tomkowi za wspolny pobyt w domku i reszie ekipy za extra klimat i towarzystwo. Oby za rok powtorzyc taki ,, najazd ,, na Szwecje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzięki wszystkim uczestnikom za wyjazd i super atmosferę Ostry tydzień w Szwecji! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi