Skocz do zawartości

Syrsan 2008

rognis_oko

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiem w następnym roku jedziemy podobnie dużą ekipą i cała wyspa będzie nasza(specjalnie podkreśliłem - nasza :D)

Pozdrawiam

Remek

To ja się zapytuję- gdzie i kiedy będzie można dopisać się do ekipy (jeśli będzie można)?

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witam,

Tak sie zlozylo ze jako jeden z pierwszych z Wyspy mam bezposredni dostep do Forum.

Po pierwsze dzieki za taka atencje i sledzenie naszej wycieczki.

Bez uprzedzania faktow, relacji i liczb. Powiem ze pod wzgledem ekipy to strzal w 10tke - taki wyjazd.

Rewelacyjna atmosfera, duze ryby, brazowe od slonca twarze i morze gladkie jak stol (momentami) - tak zapamietam Syrsan 2008.

Pozdrawiam

Guzu

Czesc Remku,

No mysle ze jutro juz ekipa zawita do PL i wtedy sypna szczegolami :D

Sie porobilo z pogoda w tym maju 2008 w Europie.

Tu w Katalonii pada od 2 tygodnii praktycznie codziennie. Ostatni raz taki maj byl w 1971 roku.

Na niektorych odcinkach Ebro wyszlo juz z brzegow :huh:

No ale czekamy na powrot ekipy z Syrsan :D

Guzu

Witamy wszystkich po powrocie, dopiero co weszliśmy z tobołami do domu. Wyjazd super, ekipa dobrana, piękne widoki i łowienie w komforcie słonecznej pogody, może nie do końca wędkarskiej ale i tak pozwalajacej na osiągnięcie niezłych wyników. Dla mnie wyjazd bardzo udany, na mojej łodzi(ja i Monia) padło 12 ryb w przedziale 80-102cm :D . Dziękujemy wszystkim uczestnikom wyprawy za wspólnie spędzone chwile

Monia i Wujek :D

Ja również dotarłem już do domu...Szkoda, że ten tydzień tak szybko nam zleciał.

Cieszę się, że wreszcie udało mi się poznać Was osobiście i to w jakich okolicznościach!!!

Do następnego razu!!!!!!!!!!!

P.S. Ten 99 cm z pierwszego dnia był mój...Potem metrówy bawiły się ze mną w kotka i myszkę.

przyłączam się do podziękowań poprzedników B)

oraz zapytuję - czy po takiej wyprawie należy przejrzeć, zakonserwować, oczyścić sprzęt?

przeszczęśliwy mgor :mellow:

Ja pierwsze co zrobiłem to wrzuciłem wszystkie przynęty do wody żeby pozbyć się soli i wysuszyłem. Kołowrotki warto przesmarować.

Myślę, przede wszystkim relacja powstanie szybciej i będzie ciekawsza. Każdy będzie odpowiedzialny za swoje zdjęcia + tekst więc będzie mógł troszkę pobajerować :lol: Ponadto co grupowo, to grupowo - ja myślę, że wiele osób czeka na tą relację.

Pozdrawiam

Remek

A może skusicie się na relację z każdej łodzi?

Oczywiście do tego jakiś ogólny wstępniak.

Lepiej nie, bo kilka relacji z niektorych łodzi mogło by popsuc ogolny wizerunek i stereotyp o łatwych szczupakach w Szwecji.

Niestety nie jest mozliwe aby 14u osobom dopisało szczescie..

p.s Przy okazji chciałem podziekowac Rognisowi za wspaniałe towarzysstwo na łodzi. Monini i wujkowi, Tomiemu78 i jego koledze Tomkowi za wspolny pobyt w domku i reszie ekipy za extra klimat i towarzystwo. Oby za rok powtorzyc taki ,, najazd ,, na Szwecje.