Greed111 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wędka Dragon Millenium Senso Jig 275cm, 1-7g.Posiada ktoś może takowy kijek? jak się sprawuje? czy jest to wędka bardzo miękka czy tylko miękka? jeśli ktoś posiada zdjęcie takowego kija z doczepionym na koncu obciązeniem to bardzo bym prosił (chce zobaczyć ugięcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mam w dziale sprzedam, ale nie testowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Super, już jest moja^^ ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi