DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzieki Wojtek!To cos ta Daiwa z cw za bardzo nie trafila Dla mnie nawet lepiej bo mysle o czyms 30+ tak do 80gJak ogolne wrazenia z tym patykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Estetycznie wygląda pęknie niczym Zillon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Estetycznie wygląda pęknie niczym Zillon Nie...wygląda jak Daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przecież to Cormoran Nano Core w wydaniu Daiwy.Świetne bardzo szybkie wędki pod sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Nie...wygląda jak Daiwa Robert tak się składa że cytuje Twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Robert tak się składa że cytuje Twoje słowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) ? "Zillion, wypisz wymaluj. Chyba macałem te kije w CW w wawie ale ni cholery nie jestem w stanie ich opisać choć wiem , że były fajne "http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=12178.0Tsraz Ci się już przypomniało ? Edytowane 14 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Estetycznie wygląda pęknie niczym Zillon Aaaa ... to mnie cytowałeś wyrażając swoją opinię ... miło PS ...Nie...wygląda jak Daiwa ...a kto robi Zilliona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Aaaa ... to mnie cytowałeś wyrażając swoją opinię ... miło PS ...Nie...wygląda jak Daiwa ...a kto robi Zilliona? Nie bezmyślnie cytowałem faktycznie podobnie wygląda ... po cichu wiedziałem ze znajdziesz wyjście z tej sytuacji :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur90 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Ok. Dzięki za odpowiedź. A jaki jest według Ciebie minimalny CW tej wędk? W tym linku ktoś pisał, że około 20g zgadza się to Twoimi doświadczeniami? Mogę założyć żę w przedziale 30-80 będzie się łowiło tą wędką optymalnie? Pozdrawiam Artur Edytowane 16 Maja 2015 przez artur90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Czytaj uważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mam pytanie odnośnie kija Daiwa Powermesh 2,10m 10-28g . Jeżeli ktoś posiada takie cudo to prosiłbym o informacje odnośnie cw. Interesuje mnie czy cw jest zawyżone, zaniżone czy prawidłowo opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Koledzy, czy może ktoś wie jakie cw realnie ogarnia Daiwa Powermesh Baitcast 2m 10-35g? Chodzi mi o to, czy komfortowo pociągnie 50g plus 4 cale? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Miałem ten model 200/10-35g. Nie ma opcji na 50g + guma. Wg mnie jest dosc dobrze opisany, jesli chodzi o gramatury główek, 10-35g + guma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dziekuję za info, w takim układzie będę kręcić MB844-2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Miałem ten model 200/10-35g. Nie ma opcji na 50g + guma. Wg mnie jest dosc dobrze opisany, jesli chodzi o gramatury główek, 10-35g + guma.Nie pociągnie tyle, max 35/40g łącznej wagi. A zaczyna działać poniżej 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Rzucałem tym kijem główkami 7g + 3", czucie słabe, od 8-9g glowki za żyją sie jako taki komfort. Przy 10g główka juz jest ok.30g główka + 4" było ok, był jeszcze lekki zapas mocy wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszmały Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Sg Herring shad 19cm +15g to szczyt a nawet trochę za dużo jak na ten kijek ale jakoś da się łowić. 40-45g jeszcze ogarnia ale to już max. Komfortowo się łowi tak jak jest opisany. Super kijek polecam bo jest naprawdę bardzo dobrze wykonany, czuły, akcja x-fast.Szczupaki ok 1m nie robią wrażenia na kiju i wyjeżdżają bez problemu. Szkoda tylko że nie pomyśleli o czymś do ok 60-80g w tej serii bo bez zastanowienia przyjął bym do swojego arsenałku. 120-ką nie łowiłem ale oglądałem w sklepie. Wydaje się być super pod jerki do 100-120g ale nie wypowiem się bardziej dopuki nie będę miał choć chwili go nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Rzucałem tym kijem główkami 7g + 3", czucie słabe, od 8-9g glowki za żyją sie jako taki komfort. Przy 10g główka juz jest ok.30g główka + 4" było ok, był jeszcze lekki zapas mocy wg mnie. Dokładnie tak jest, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi