Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Andrzej, Bo Twoje muchy są czasem z diabelskich czelusci To tylko żart, kupuj jc i ognia z imadlem Ja tez niestety muszę coś na łososia ukręcić bo odzywają sie stare zobowiązania, pózniej już tylko nimfy, nimfy i jeszcze raz nimfy. Z jc tez można by jakieś zrobić Muszę wreszcie porobic zdjęcia niepotrzebnego sprzętu do tfu, tfe suchara i wrzucić na giełdę bo aż patrzeć sie na to wszystko nie mogę jak sie przewala przy kręceniu nimf. Tfu Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://dohiku.eu/111-jungle-cock-podpowiedź z FORSkardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzięki Paweł za link. Mam kilka ciekawych namiarów, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.adh-fishing.de/bindematerial/material/augen-und-sonstiges/pro-sportfisher-pro-junglecock-hd.htmlAndrzeju a może takie coś?w tym roku jak będę w niemcowni to kupie i przetestuje Edytowane 18 Stycznia 2014 przez fireblood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Niebieskie będą fajne do białego decivera na bolki mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może i dobre, jednak wolę prawdziwe piórka. To tak jak prawdziwa "kobita i taka j/n... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 mam te syntetyki. nic ciekawego. naturlany jest zupełnie inny i moim zdaniem lepszy.pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Równiez nie polecam tej foliowej imitacji J.C (rok temu kupilem z ciekawości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mam te syntetyki. nic ciekawego. naturlany jest zupełnie inny i moim zdaniem lepszy.pozdrówkaKrzyś ,mowisz o lalce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 lalki jeszcze nie próbowałem, ale jak życie uczy:nigdy nie mów nigdy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Cześć Dopisałem nowy temat do tytułu j/w: Metz #1 Magnum Saddle Grizzly. Ma ktoś na zbyciu kapkę lub pióra. Obdzwoniłem wczoraj wszystkie znane mi punkty w kraju, towaru brak, dostawa dopiero za 3 miesiące. Może ktoś pomóc... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 http://hurch.pl/metz-1-magnum-saddle-grizzly-p441.html Próbowałem się dodzwonić teraz spytać o stan magazynowy, lecz bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie mają, będą do trzech miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Andrzeju? http://allegro.pl/piora-koguta-metz-dobra-cena-grizzly-i3935128033.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzięki, to nie jest magnum. Tego typu pióra mam, są za wąskie do much które chcę kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Panowie pytanko.Jestem na kupnie kapki kurki szyjnej gryzli.Patrzałem i tak.U Tajmienia mają metza i keougha a u gawlika wapsi keougha.Co byście polecili?W których promienie się nie sklejają bo to definitywnie eliminuje kapkę.I jak z miękkością stosiny.Ceny podobne.Może ten wapsi ciut tańszy,tylko jak z klasą.Może ktoś coś z tego lub nie tego polecić do kupienia u nas w PL?Dzięki z góry za podpowiedzi.Pewnie kura łajtinga byłaby najlepsza,ale nigdzie nie widzę niestety. Edytowane 8 Września 2018 przez Radek79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) WitamNajlepsze kapki SZYJNE Kury miał METZSzczególnie te w klasie #1Dobre są ORVIS-aKłaniam się Marian Edytowane 9 Września 2018 przez marian-56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi