Kondziu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Aż się dziwię, że jeszcze nikt nie otworzył tego wątku, więc zapodam dzisiejsze 42centy ...złowiony na spinning, więc typowy przyłów Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Kondziu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Piękny kardynał Co za barwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Aż się dziwię, że jeszcze nikt nie otworzył tego wątku, więc zapodam dzisiejsze 42centy Trzeba było otworzyć wątek Lipienie 2014 No chyba, że złowiłeś go na woblera o dł. 25 cm i był totalnym zaskoczeniem (przyłowem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Bartek , ciekawe co łowiłby na 25cm woblerki? Przecież nie szczupłe , prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Był totalnym zaskoczeniem (miał być jaź) Dla mnie lipień jest typowo muchową rybą, więc każdy złowiony na spinning jest przyłowem Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Bartek , ciekawe co łowiłby na 25cm woblerki? Przecież nie szczupłe , prawda? Jak to co lipienie do wątku "Przyłowy 2014" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 piękny dziwisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Był totalnym zaskoczeniem (miał być jaź) Dla mnie lipień jest typowo muchową rybą, więc każdy złowiony na spinning jest przyłowemzdziwiłbyś się jak lipionki walą w narybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 zdziwiłbyś się jak lipionki walą w narybekMyślę, że to na czym żerują zależy w dużej mierze od tego w jakim środowisku występują, oraz jakiego pokarmu mają najwięcej . Ja nie spotkałem się z czymś takim, a chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 W naszych pomorskich rzekach lipień na spining to żaden przyłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Pewnie, że żaden przyłów. Zdarzyło mi się łowić lipasy na trójkę long Meppsa i nie było w tym żadnego przypadku. Brały jak durne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Proponują zmienić tytuł wątku na Lipienie 2014. Autor i tak jest otwierającym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Joker ma racje , pewnie jeszcze nie jeden Lipien zostanie zlowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 no dobra, macie Jak wiatr przycichnie idę zapolować na drapieżne leszczo-krąpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Konrad miałeś farta, taki piękny lipas na spina .Na delikatne obrotówki czy wahadełka jak najbardziej możliwe połowy, nie traktuj tego jako przyłów bo lipień to taki lekki drapieżnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Coś w tym jest. Pamiętam mój pierwszy wypad nad Parsętę. Na małego Tiny Salmo usiadła mi rybka. Jakie było zdziwienie gdy wyjąłem lipienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Śliczny kardynał. Ja swoje pierwsze lipienie łowiłem TYLKO na spina (obrotówki od 00 do maksymalnie 1) i to siadały niekoniecznie ryby miarowe. A łowiłem na górnym Bobrze, powyżej Jeleniej Góry. Niestety lata świetlne temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fajny lipton i jeszcze na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Piękny moje marzenie zaraz bo brzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A oto mój lipionek. Strasznie blady w porównaniu do kolegi @Kondziu. Pierwszy raz złowiłem lipienia na woblera. Wcześniej zdarzało mi się łowić je z premedytacją na obrotówki i gumy ale na woblera pierwszy mi się trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Blady, nie blady ale jak na kardynała to się połakomił na spory kawał woblerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 a pachniał tymiankiem chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Lipień złowiony na spining podczas otwarcia sezonu pstrągowego. Połakomił się na gumę :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Medalowa sztuka! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Oj ładniutki , gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi