jabadaon Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 a co on taki kolorowy, a ty szarawy jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Lipień złowiony na spining podczas otwarcia sezonu pstrągowego. Połakomił się na gumę :-) Piękny Lipton Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dziękuje za gratulacje :-) a co on taki kolorowy, a ty szarawy jakiś Chciałem go wyróżnić w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 piękna rybka ja jeszcze w życiu nie złowiłem lipienia gratulacje za piękny okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wojtku, jak mogłeś. Większego niż mój! Gratulacje, jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 piękny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 a co on taki kolorowy, a ty szarawy jakiś bo przy takim lipieniu wszystko wydaje się jakieś szarawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Cześć! Trzy dni temu na serio rozpocząłem lipieniowy sezon -ten rzeczny arystokrata preferuje raczej niewielkie przekąski,w poniższym przypadku domkowego chruścika na 8-ce ale czasem,bynajmniej nie przypadkowo muddlera długosci 6 cm,widocznego w lipieniowym pyszczku -w głębokich nurtach urokliwej szwedzkiej rzeczki spisywał się doskonale wabiąc wybiórczo większe lipienie.Wędzisko 9/5,linka 5F,przypon fluoro 0,18. Wszystkie lipienie uwolniłem,a było ich naprawdę wiele i część z nich zadawalajacych rozmiarów Pozdrawiam - kardi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam. Dzisiaj pierwszy raz łowiłem lipienie w niewielkiej bardzo urokliwej norweskiej rzece. Połowiliśmy sporo lipienie tu na foto 47cm, reszta w przedziale 30/40 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Gratulacje koledzy :-) Bardzo piękne kardynały.Moim zdaniem chyba najładniejsza ryba THYMALLUS THYMALLUS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 witam złowiłem dwa lipienie na jiga własnej roboty to jest to co cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 no japa piękne kardynały ci się trafiły gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) witam złowiłem dwa lipienie na jiga własnej roboty to jest to co cieszy To ostatnio? Bo jeśli tak to trawa u Ciebie coś nie chce rosnąć Edytowane 30 Czerwca 2014 przez hoin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Takiego lipaska udało sie złowić :] Edytowane 9 Lipca 2014 przez KwaQ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Śliczniutki ten wyścigowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Wczoraj na klenie się nie udałoA że w Toruniu popadałoTo na lipienie się w nocy wyrwałoPoza Kardynałami świnkę też się miało 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Moja żonka i ja też połowiliśmy troszkę w poniedziałek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kapitalny filmik cala rodzinka z wielka pasja ! Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Podziękował Rodzinka, to w moim wydaniu akurat tylko ja i moja żonka Dzieci z filmiku, to tzw. "gapie", a ich mama nie załapała się do kadru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Coś w temacie ucichło, więc spróbuje deko odświeżyć.Taki oto liptonek 45 powoził mnie ostatnio poczułem się niemal jak bym trafił szóstkę w totka pozdro 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wspaniały kardynał, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Piękny smoluch GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ach te ciemne lipasy ... najładniejsze ubarwienie według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Alek_art - to w mieście na Ł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez Alek_Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi