skalek-77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam.chciałbym wymienić łożysko na osi szpulki i panelu bocznym w ABU REVO SX. A nie wiem gdzie kupić i jakie.POMÓŻCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Która generacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Która generacja?Druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Powinienem mieć. Poszukam jutro Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ok.Poczekam.Jeszcze jak byś podał jakie to wymiary łożysk są, to było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wymiary już znam i znalazłem trochę tych łożysk na alledrogo. Ale tam ceny strasznie różne od 1zł do ok 20zł i nie wiem jakie mogę zastosować . Czy te tanie są dobre, czy tylko te droższe. a jeżeli droższe to jakie lepsze EZO,KOYO,czy może jeszcze jakieś inne. Nie chciałbym kupić gorszych niż mam w oryginale.Dopomóżcie bo się na tym za groma nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Do multika na na os szpulki tylko markowe np. EZO. Dobre by były nierdzewne. Tam są duże prędkości i łozysko dobrej klasy pozwala rzucać lżejszymi wabiami i dużo dłużej pochodzi. Kolega @Brando miał niedrogo. Uderz do niego.A jak nie ma to tutaj była niezła cena:http://www.albeco.com.pl/ Edytowane 12 Stycznia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Do multika na na os szpulki tylko markowe np. EZO. Dobre by były nierdzewne. Tam są duże prędkości i łozysko dobrej klasy pozwala rzucać lżejszymi wabiami i dużo dłużej pochodzi. Kolega @Brando miał niedrogo. Uderz do niego.A jak nie ma to tutaj była niezła cena:http://www.albeco.com.pl/Dzięki za cynk .Już kupiłem w albeco.Fakt ceny całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi